Grounded - máris egymillióan próbálták ki

Néhány napja élesedett csupán a Grounded early access-változata, de láthatóan nagy iránta az érdeklődés. A hangyaméretűre zsugorodott gyerekek kalandjairól azt is megtudtuk, mikortól és miként fogják frissíteni a fejlesztők.
  • Írta: gorien

Kommentek

#11
#8: Pfú, a vérbeli hajsza de jó kis film volt. Denis Quaid jó volt benne!
#10
Kicsit hasonlít a Serious Sam 2 egyik világához.
#9
#5: A színész (Rick Moranis), aki az apát játszotta a filmben azért hagyta abba a színészkedést, mert egyedül kellett nevelnie a gyerekeit (a felesége meghalt), és neki fontosabbak voltak a gyerekei, mint a karrierje. Utána már leginkább csak a hangját adta néhány filmben (pl mackótestvér).
#8
#5: Szerintem a Vérbeli hajsza korábbi volt, ha már az alapötletről beszélünk. :) De az nyilvánvaló, hogy itt honnan jön az alapötlet.
#7
Ha nem crashelne 10p akkor örülnék.
#6
#5: Mondjuk ilyen összemenős történet készült már néhány. Regény is, film is. De lehet, hogy ez a Drágám, a kölykök... - re hajaz a legjobban. Nem játszottam még vele.
#5
Nem nagyképűen (meg mégis mire?!, hogy öreg vagyok?! :D), de tudja a mai generáció, hogy létezett anno egy ilyen film? Drágám, a kölykök összementek... Durva, hogy az ötletből ilyen későn lett játék
#4
Nagyon ötletes, élvezetes játéknak tűnik!
#3
Így első próbára jobb, mint vártam.

A legnagyobb hiba egyelőre, hogy a nagyobb ellenfeleket - single playerben legalábbis - csak az AI hibái miatt lehet legyőzni. Tekintve, hogy nagy részük a játékost 1-2 hittel elintézi, míg az embernek 30-50 találatot kell bevinnie, és a az ellenfelek HP-ja minimális távolság felett 100%-ra resetelődik (azonnal, azaz egyetlen pillanat is elég a távolság felett a resethez). Ami elég bosszantó, mert az AI hajlamos menekülni ha alacsony a HP-ja.
#2
Gyűlölöm ezeket a survival cuccokat, de az a 30-40 perc amit elbíelődtem vele, nagyon meggyőző volt. Biztos nekifogunk majd a haverokkal.
#1
Én minden ízeltlábúfóbiás vagyok. Le lehetne cserélni ezeket a dögöket mondjuk kiflire?