Újabb sztorielőzetesen a F.I.S.T.

A TiGames játékában Raytont irányítjuk, aki Torch City veterán katonája. Amikor a helyi autoriter hatalom elviszi a barátját, újra fegyvert ragad. Eldönti, hogy visszatámad, és saját óriási, mechanikus kezébe veszi az igazságszolgáltatást.

A F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch már koncepciójában is érdekes: egy antropomorf állatok lakta dieselpunk világban egy nyúl útnak indul, hogy egy óriási gépkarral felszerelkezve rendet és igazságot tegyen. A játékról tavaly hallhattunk először, néhány hete a PlayStation 4 indie csillagai között is megmutatta magát, az idei ChinaJoyon pedig ismét előzetest kapott. Ez részben megegyezik a legutóbbival, de vannak benne új jelenetek és szereplők is, és a játékmenetből is kicsit többet látunk.

A F.I.S.T. történetének otthont adó Torch City a fejlesztők szerint egy kiterjedt metroidvania-jellegű világ lesz, tele titkokkal, fejtörőkkel és eltérő hangulatú körzetekkel – a látványért az Unreal Engine 4 felel. Nekünk három különböző fegyvert (az öklöt, az ostort és a fúrót) kell kiismernünk és profin forgatnunk, ugyanis bőven lesz ellenséggel dolgunk, akik időnként nem átallanak majd összedolgozni egymással, hogy elkapják a grabancunkat.

A F.I.S.T. PC-re és PlayStation 4-re jelenik majd meg.

3 komment - szólj hozzá!