Klasszikusokat ajándékoz a QuakeCon

Jövő héten rendezi meg a Bethesda az idei QuakeCont, amely ez évben a netre költözik, ahogy tette azt sok más rendezvény is. A hírek szerint jutalmak is járnak a közvetítés nézéséért, méghozzá maga a névadó játék is.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt tudtuk meg, hogy az idei QuakeCon is úgy járt, mint lényegében minden más videojátékos rendezvény az évben, azaz átköltözik a digitális térbe.

Az augusztus 7-9. között tartandó eseményt a Bethesda Twitch-csatornáján követhetjük majd, és már a menetrendjét is nyilvánosságra hozták. Ez alapján számíthatunk jó sok beszélgetésre a Fallout- és a The Elder Scrolls-játékok, a The Evil Within és a DOOM alkotóival, de az Arkane Studios is benne lesz a műsorban. Meg persze a rendezvény alatt tartják a Quake Világbajnokság döntőjét.

Minden rendezvényszervező jól tudja, hogy egy kis extra motiváció sohasem árt a nézők becsalogatásához, a jól értesült Wario64-nek hála pedig megtudtuk, hogy potenciálisan két ingyenes játék is üti azoknak a markát, akik leülnek a Bethesda közvetítése elé.

Az egyik ingyenes játék a műsor névadója, a Quake lesz, amihez nem kell mást tenni, mint olyan felhasználófiókkal nézni a Twitchet, ami össze van kötve egy Bethesda.net-felhasználóval. A Quake II megszerzése viszont feltételhez kötött: ezt csak akkor osztják ki, ha a rendezvény alatt tartott jótékonysági gyűjtésen legalább 10 ezer dollár összegyűlik. 

4 komment - szólj hozzá!