Nintendo Switchre is megjelenhet a No More Heroes

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 3.
  • Pletyka
Link másolása
A No More Heroes-játékok atyja, Goichi “Suda 51” Suda sosem titkolta, hogy szívesen portolná újabb platfomokra a No More Heroes első, eredetileg Wii-re megjelent részét, a döntés azonban nem az ő kezében volt.

Ha hihetünk a tajvani korhatár-besorolásokért felelős szervezet honlapjának - márpedig az ritkán téved -, Nintendo Switchre is megjelenik a No More Heroes első része. A játék eredetileg 2007-ben jelent meg a Wii-re, 2010-ben pedig kapott egy bővített változatot No More Heroes: Heroes’ Paradise címmel PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Habár a játék atyja, Goichi “Suda 51” Suda sosem titkolta, hogy szívesen portolná az újabb platformokra is a klasszikust (egy interjúban a Switch- és a PlayStation 4-verzióról is szó esett), a döntés nem az ő kezében volt, hanem a sorozat jogait birtokoló Marvelouséban. Suda többször is megemlítette, hogy már tárgyal az illetékesekkel a témában - úgy tűnik, mostanra sikerült áttörnie ezt a falat.

A No More Heroes egyébként már kapott egy spin-offot a Switchre, és már készül a harmadik rész is, szintén a hibrid konzolra.

1.
1.
Onion
Inkább 3-dik részre vagyok kíváncsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...