A PS4-játékokra fókuszál a következő State of Play

Még ezen a héten újabb State of Play-adással jelentkezik a Sony, aminek az érdekessége az, hogy ezúttal nem a következő generációs konzolon, hanem a PlayStation 4-en lesz a nagyobb hangsúly.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#26
#15: Szépen leírtad a lényeget, én sem akarok még váltani és érdekeknek a ps4-es játékok (is).
Ugyanakkor aktív 3ds-es vagyok és az eshop-ot teljesen elhanyagolták.
#25
#20: Az egy olyan játék, amit még a slimhez is adtak bundle-ben.
#24
#23: Hát akkor ez neked a Paradicsom haver:D De szerintem ha Freud most élne (és persze tudna magyarul:P) már lazán megtöltött volna pár könyvet csak az itteni idiótákból. Persze ez valahol szomorú is.
#22
#21: Xd micsoda hasonlat. Nyugi, sokan dirket csinálják. Egszerű provokáció. Csak nem tudom miért jó ez valakinek. A vélemény az oké, csak azt meg érdemes értelmesen alátámasztani.
#20
#17: Hu ha. Volt 1db cím amivel tényleg elbánt. Azta... (ami sztem jól sikerült de mégsem volt egy nagy közönség kedvenc) A készítői nem tudtak továbblépni és fejlődni mert a kövi game ük sem lett valami nagy durranás. Sponzorál a sony de nem mind1, h mit.
#19
#18: Ez mindig is jó taktika volt az Imperium Galagtica 1-2 -ben.
#18
#8: Azért tényleg vicces ilyet leírni, amikor az MS hozta be konzolra a fizetős multit, és most hogy felröppent a pletyka hogy lehet hogy SX-en nem lesz, ők lettek az istenek :) Mint egy kormány aki adót emel, és utána ők a királyok amikor visszaviszik az eretei szintre.
#17
#15: Erre térjünk vissza majd 2021-ben, hogy mennyire törődnek a PS4-gyel. Driveclub...
#15
YanezModerátor
#14: Csak megmutatják, hogy azokkal is törődnek, akik még nem készülnek váltani. A Nintendo tanulhatna tőlük ilyen téren. Meg aztán egy ilyen bemutatónak is bőven van helye a képernyőn, és ne aggódj, ez nem tesz keresztbe a PS5-ös bemutatóknak. Ez egy másik asztal a többi vendégnek, hiszen ebben az étteremben van hely dögivel.
#14
Szerintem nem a legjobb dolog PS4-es játékokat mutatni főleg az után hogy már a Next-gen hypeot elkezdte a Sony. Szerintem ez a show jó lett volna a PS5-ös show előtt. Így olyan mint ha meg akarna szabadulni a Sony a raktáron maradt PS4-ektől. Szerintem azért is értelmetlen mert nagy bejelentések nagyon nem lesznek szóval ezekre egy Show-t felhúzni nem a legjobb dolog. Illetve a másik dolog amit nem értek hogy Júniusi eventen elvileg olyan játékokat mutatak amikből van már valami Gameplay. Szóval most hazudtak? Illetve most akkor reales dateket fogunk kapni? Mi értelme ennek? Nem egyszerűbb kirakni twittere. Szerintem ez a show-t a Sony csak úgy össze dobta hogy legyen mit mutatni, de ne kelljen ellőni a nagy ágyúkat.
#13
#10: A Psychonauts 2 és a Medium-ból volt gameplay.Amit még mutogattak az a transzis játék,ami még előző generációs mércével is szarul néz ki.
#12
#9: Csak megjátszom.
#8
#6: Nekem az sem lenne baj, ha a Sony az ipart hanyagolná már. Ha nem lenne az Xbox brand, már napidíjat kellene fizetnetek a játékokért.
#7
#5: Nem erről tanúskodik. Itt lett volna a lehetősége a szoninak, hogy rákontrázzon a micro show-jára, erre mit akarnak ezek most? XDDD Meg nem hagyják cserben a víárosokat? Deus Ex-ben a Jensen-nek azért kellett robot szem, mert azzal a szarral játszott.

Őrült vagy, koma.