Megváltozik az Xbox Series X-játékok borítója

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
Aki korábban látta őket, az vélhetően már a címet olvasva sejti, hogy melyik aspektusában változtatott az Xbox Series X-játékok borítóképén a Microsoft a rajongói nyomásnak engedve.

Július közepén, miután a Sony lerántotta a leplet a PlayStation 5-ös játékok borítójáról, mi is megírtuk, hogy a Microsoft sem habozott sokáig, hogy megmutassa, milyen dobozok után kell kutatnunk, ha Xbox Series X-játékokat keresünk a boltban.

A legkifogásolhatóbb része ezeknek a dobozképeknek a nem túl esztétikusan odabiggyesztett "Optimized for Xbox Series X" logó volt, amit - mint a fenti képen is látható - a redmondiak most eltávolítottak, ezzel is bizonyítva, hogy ők bizony hallgatnak a rajongóikra.

És ha már szóba kerültek az Xbox-rajongók; Timdog Twitteren kérdezte meg az Xbox fejesét, Phil Spencert, hogy mi a véleménye a Halo: Infinite legújabb, futótűzként terjedő mémjéről, vagyis Craig the Brute-ról:

Spencer pedig mentegetőzés helyett inkább beszállt a poénkodásba, és csak így válaszolt: "Ő az Xbox új hivatalos kabalája."  Azért arra nem vennénk mérget, hogy mások is osztják Spencer lelkesedését, de ki tudja, lehet, hogy Craig nagyobb karriert fut majd be, mint egy szimpla nyári vicc.

10.
10.
9.
9.
A Pulyka
#1: A sony nem írna rá ilyen baromságot, mert hiszed, vagy sem, a "This is for the players" vagy a "Greatness awaits" felirat is lemaradt a borítókról.
7.
7.
#3: Nyugi, az a logó nagyobb volt, mint a Dirt 5-nél az 5-ös szám és minden egyes borítón máshova volt rosszul elhelyezve. Lett nekik szólva, azt levették. Ha akkora lett volna, mint a Codemasters C betűje, akkor maradhatott volna.
4.
4.
Ooorky
#1: Sony-nál lassan az lesz fura ha egy borító nem lesz szarrácenzúrázva.
3.
3.
r3dman
Ha már egy borító miatt is megy az elégedetlen siránkozás akkor itt már nagy baj.
Lassan már ki kellesz nyalni a gamerek seggét,hogy valaminek örülni is tudjanak csak abba is belekötnének,hogy nem jó nyelvvel lett kinyalva.
2.
2.
Uborka2
Elvileg a negatív reklám is reklám. Meg elég fura lenne ha az xbox részleg vezetőlje el kezdene rinyálni.
1.
1.
Valóban, az elég jó kis nem annyira tolakodó logó volt. Optimized for Series X, aztán majd PC-n első naptól jobban fut majd minden. Egyébként, ha jövő héten a Sony bejelentené, hogy ők is változtatnak és ráraknak egy ilyen félképernyős Optimized for Sony matricát, csak kékben, azért az ottani rajongók nem lázadnának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...