Megváltozik az Xbox Series X-játékok borítója

Aki korábban látta őket, az vélhetően már a címet olvasva sejti, hogy melyik aspektusában változtatott az Xbox Series X-játékok borítóképén a Microsoft a rajongói nyomásnak engedve.

Július közepén, miután a Sony lerántotta a leplet a PlayStation 5-ös játékok borítójáról, mi is megírtuk, hogy a Microsoft sem habozott sokáig, hogy megmutassa, milyen dobozok után kell kutatnunk, ha Xbox Series X-játékokat keresünk a boltban.

A legkifogásolhatóbb része ezeknek a dobozképeknek a nem túl esztétikusan odabiggyesztett "Optimized for Xbox Series X" logó volt, amit - mint a fenti képen is látható - a redmondiak most eltávolítottak, ezzel is bizonyítva, hogy ők bizony hallgatnak a rajongóikra.

És ha már szóba kerültek az Xbox-rajongók; Timdog Twitteren kérdezte meg az Xbox fejesét, Phil Spencert, hogy mi a véleménye a Halo: Infinite legújabb, futótűzként terjedő mémjéről, vagyis Craig the Brute-ról:

Spencer pedig mentegetőzés helyett inkább beszállt a poénkodásba, és csak így válaszolt: "Ő az Xbox új hivatalos kabalája."  Azért arra nem vennénk mérget, hogy mások is osztják Spencer lelkesedését, de ki tudja, lehet, hogy Craig nagyobb karriert fut majd be, mint egy szimpla nyári vicc.

10 komment - szólj hozzá!