Megváltozik az Xbox Series X-játékok borítója

Aki korábban látta őket, az vélhetően már a címet olvasva sejti, hogy melyik aspektusában változtatott az Xbox Series X-játékok borítóképén a Microsoft a rajongói nyomásnak engedve.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#10
#9: Te jó ég XDDDDDDDDDDD
#9
#1: A sony nem írna rá ilyen baromságot, mert hiszed, vagy sem, a "This is for the players" vagy a "Greatness awaits" felirat is lemaradt a borítókról.
#8
#5: Hát szénné azért nem aggódnám magam, de hamarosan úgyis kiderül. Én már most látom az ilyen youtube videókat, ahol hőkamerával meg mikrofonnal mérik őket, ahelyett, hogy játszanának rajta.
#7
#3: Nyugi, az a logó nagyobb volt, mint a Dirt 5-nél az 5-ös szám és minden egyes borítón máshova volt rosszul elhelyezve. Lett nekik szólva, azt levették. Ha akkora lett volna, mint a Codemasters C betűje, akkor maradhatott volna.
#6
#3: Pontosan!
#4
#1: Sony-nál lassan az lesz fura ha egy borító nem lesz szarrácenzúrázva.
#3
Ha már egy borító miatt is megy az elégedetlen siránkozás akkor itt már nagy baj.
Lassan már ki kellesz nyalni a gamerek seggét,hogy valaminek örülni is tudjanak csak abba is belekötnének,hogy nem jó nyelvvel lett kinyalva.
#2
Elvileg a negatív reklám is reklám. Meg elég fura lenne ha az xbox részleg vezetőlje el kezdene rinyálni.
#1
Valóban, az elég jó kis nem annyira tolakodó logó volt. Optimized for Series X, aztán majd PC-n első naptól jobban fut majd minden. Egyébként, ha jövő héten a Sony bejelentené, hogy ők is változtatnak és ráraknak egy ilyen félképernyős Optimized for Sony matricát, csak kékben, azért az ottani rajongók nem lázadnának.