Baldur's Gate III - ne rendeld elő!

Nem mindennapi kéréssel fordult a Larian Studios a Baldur's Gate-fanok felé: ne rendeljétek elő a harmadik részt! A fejlesztők arra szeretnének figyelmeztetni, hogy ne dőljünk be egyetlen vonzónak tűnő ajánlatnak sem - ugyanis mind kamu.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
#8: Jó, én még az első napos vételt sem támogatom. Simán lehet hogy spórolsz 15-25%-ot, de elveszted a refund lehetőségét egy olyan játékon, ami hót bugos vagy csak simán szar, vagy a végigjátszás közben/után rájössz, hogy neked ez még ennyit sem ér.

Nem hajt a tatár, ha nem az első nap vagy még hamarabb, hanem csak 2-3-4 héttel később veszed meg, amikor már legalább nagyjából tudod, mit várhatsz a pénzedért és nem csak pár CGI cinematic trailerrel fűtik a hypot.

Én az előrendelésnek eleve a csak a limitált/gyűjtői kiadásoknál látom értelmét (a digitális gyűjtői egy ökörség). Az egyszer el fog fogyni, viszont az értéke jó eséllyel idővel nőni fog, pláne ha bontatlanul őrzöd meg.
#8
#7: Az akcio miatt van ertelme elorendelni, hivatalos kulcsokat hasznalo, de nem Steam oldalrol, csak ha tutira kell, mert ott nincs refund. Greenmangaming-re meg Fanatical-ra gondolok, ott tobb nagy cimet vettem mar 15-25% kedvezmennyel pre-orderben, REmake 2, Darksiders 3, vagy most HZD.
#7
Egyébként sincs értelme előrendelni semmit. A digitális kiadás nem tud elfogyni. Gyakorlatilag két dolgot nyerhetsz vele. Pár nappal korábban elkezdheted letölteni, vagyis ha a megjelenés pillanatában azonnal játszani akarod, pár órával előbb kezdheted. A másik pedig esetleg ha az Epic beszopat és előrendelés után vásárolja be exkluzívra a címet, az a megjelenés után nem kell kivárni az exkluzivitás végét, hogy a preferált szolgáltatáson érd el a címet.

Itt gyakorlatilag csak a második lehet értelmes indok, mert pár óra vagy egy nap nem számít, egy-másfél év viszont már igen.
#6
#3: Azt a fő sztorira mondták, az lesz rövidebb. Egyéb tennivaló, mellékküldetés, stb, szóval tartalom több lesz benne
#5
Egyes oldalak ezt teszik már a PS5-el is.
#3
#1: Ja, meg mondták a CDsek, hogy a W3 szerintük túl hosszú volt, ezért a CP rövidebb lesz.
#2
#1: Ez még negyedéig sincs kész, szerintem jövő év közepe, vége lehet majd a megjelenés. Akarnak még ea bétát is, de még az sincs kész és ha jól tudom megjelenési dátum sincs még arra sem.
#1
Biztosan nagyon jo lesz, + reszemrol bejovos is de mar boven eleg jo cim van reszemrol erre az evre, szoval fogok tudni ezzel varni par honapot, nem kell aggodniuk! :-)

HZD most jon eppen PC-re, C2077 is erkezik, aztan pl. mindket cim nem eppen 10-20 oras vegigjatszas lesz. A reszemrol legalabbis a HZD igy ranezesre elso vegigjatszasnal durvan 60-100 ora, a C2077 meg minimum 200-300 ora a Witcher 3 vegigjatszasom utani tapasztalat alapjan. Aztan meg van ez evben par egyeb cim amivel szivesen jatszanek nehany oracskat szinten.