Tovább kínozza a Silent Hill-fanokat a Konami

Lassan praktikusabb lesz az ismert szállóige helyett a "Konami, aki Silent Hillt kiáltott" verziót használni. Ismét azt hitték a játékosok, hogy örülhetnek egy folytatásnak, de sajnos most sem ilyen egyszerű a helyzet.

Úgy tűnik, hogy a Konami lassan versenyt fut a Ubisofttal, hogy ők húzzák-e jobban a Silent Hill-rajongók agyát, vagy a franciák a Splinter Cell- és Prince of Persia-fanokét. A cég legutóbbi tweetje ugyanis megint beindította a játékosok fantáziáját.

A bejegyzést azonban csak egy kis reklámnak szánták a Dead by Daylight Silent Hill-tartalmaihoz, így akárcsak legutóbb, a Konami próbálta menteni a menthetőt egy újabb Twitter-posztban: "Nyugi internet, épp csak Dead by Daylight-streameket néztünk, és arra gondoltunk, hogy elhozzuk nektek annak a hangját és érzését, amikor üldöznek. Nem fogjuk levenni a tweetet és visszahátrálni, csak azt akartuk, hogy jól szórakozzatok."

Azután jött erre még egy üzenet, ami már jóval érdekesebb (is lehet): "Bocsánat, hogy felpörgettünk mindenkit. Bármi hivatalos érkezik, az először a Silent Hill-oldalon vagy egy eseményen várható, nem tőlünk. Csak túlzásba vittük a rajongást, és élveztük a zajokat/emlékeket. Elnézést mindenkitől, nem akartunk megölni a pénteki hangulatot."

A fent említett Silent Hill Twitter-adatlap azonban azért érdekes, mert alig egy hónapja készítették, ráadásul nem is hitelesített a felhasználó. A külön esemény említése is furcsa, mert legutóbb arról volt szó - pletykaként -, hogy az új Silent-Hill-játék egy jövőbeli PS5-ös rendezvényen mutatkozhat be.

7 komment - szólj hozzá!