Call of Duty: Warzone - berobban az aréna teteje

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone ötödik szezonjának hivatalos előzetese, és úgy tűnik, minden eddigi pletyka igaz volt. Megnyílik Verdansk arénája, útnak indul a páncélvonat, és a hagyományos multi is kap pár új pályát.

Augusztus 5-én elindul a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone ötödik szezonja, és a legújabb előzetes arról árulkodik, hogy az eddig hallott pletykák nem voltak alaptalanok. Megérkezik a Shadow Company, ezzel együtt pedig jókora változások érik majd Verdansk óriási térképét is.

Az eddig teljesen lezárt stadion végre megnyitja a kapuit, a lerobbantott tetejével pedig akár a levegőből is megközelíthető lesz. Útnak indul az Apex Legends lootvasútjára emlékeztető páncélvonat is, ami folyamatosan mozgó fedezéket biztosíthat egy-egy csapat számára.

A Modern Warfare hagyományos többjátékos módjai sem maradnak újdonságok nélkül. A 6v6-os térképek névsorát a Suldal Harbor és a Petrov Oil Rig erősíti majd, Verdansk repülőtere csatlakozik a Ground War helyszíneihez, a Livestock pedig a Gunfight kis létszámú meccseinek ad majd otthont.

Ezen felül három új operátorra és legalább két új fegyverre számíthatunk a közeljövőben - az utóbbiakhoz természetesen mindenki ingyenesen hozzáférhet majd, hála a Battle Pass ingyenes szintjeinek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...