Marvel's Avengers - Pókember PS-exkluzív lesz

Úgy tűnik, hogy Pókember brandexkluzivitása az új Bosszúállók-játékra is kihat majd. A hálószövő 2021 elején csatlakozik a Crystal Dynamics akciójátékához, de csak kizárólag a PlayStation-konzolokon.

A Sony két kézzel kapaszkodik a legnépszerűbb szuperhőséhez, és úgy tűnik, ebből nem hajlandó engedni a Marvel's Avengers kedvéért sem. Ahogy a Marvel filmes univerzumához, Peter Parker előbb-utóbb eltalál majd a videojátékos Bosszúállókhoz is, de a hírek szerint csak a PlayStation konzoljain - a PC-n, Xbox One-on vagy Series X-en játszók kimaradnak a hálóhintázásból.

A Sony közleménye szerint Spider-Man 2021 elején csatlakozik majd a szuperhősökhöz egy teljesen ingyenes, PlayStation-exkluzív DLC formájában. Azt egyelőre nem tudhatjuk, hogy a hálószövő csupán egy alternatív karakteropció lesz-e az online játékmódokhoz, vagy esetleg egy teljesen új sztorifejezet hőse - erről valószínűleg csak a játék megjelenése után kaphatunk tisztább képet.

Ami viszont az alapjátékot illeti, a PlayStation 4-es játékosok egy része már pár napon belül kipróbálhatja a korai változatot, hiszen augusztus 7-én indul a bétateszt első felvonása, melyhez később a többi platform játékosai is csatlakozhatnak.

Update! Egy másik blogposztból kiderült, hogy más extrákra is számíthatnak a PlayStation-tulajok.

A rajt során elérhető és a később érkező karakterekhez is kapnak egy-egy kosztümöt, emote-ot, takedown-mozdulatot, valamint névtáblát - ezekhez az első hónapban csak ők férhetnek hozzá.

PlayStation Plus-előfizetőként még egy extra DLC is üti a markukat, amely további skineket, névtáblákat és 100 játékbeli kreditet tartalmaz, és ha ez még nem lenne elég, még Ms. Marvelhez is letölthetnek egy plusz csomagot.

45 komment - szólj hozzá!