Xbox Game Pass - szeptembertől mobilon is

Óriásit lépett a Microsoft: jövő hónaptól már a mobilkészülékeinken is elérhetjük az Xbox Game Pass Ultimate játékkönyvtárát, hála az xCloud rendszerének. A csomag és a streamingszolgáltatás ekkor startol Magyarországon is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#38
Törölt felhasználó
#36: Igen ahogyan írod,megkapja mindenki a játékokat aki előfizet! Innentől meg már csak az számít hajlandó e egy darab játék negyedét,ötödét vagy hatodát :) fizetni a szolgáltatásért ami 100+ játékot,multit,vásárlási kedvezményt és stream lehetőséget biztosít.
#37
#36: Amúgy szerintem is ez lesz. Ettől függetlenül szerintem elbírna a rendszer olyasmit, amit mondtam.
#36
#35: Érzésem szerint és pl amiatt is hogy a ms az xbox feliratot eltakarítja a game pass elől az lesz hogy lesz egy db szolgáltatás ami egységes lesz ...egy db nem xboxos nem pc-s... MINDEN.. mert ami nem jött ki pc-re pl a régi gears of warok vagy a fable 2 pl azok az xcloud miatt pc-n ugyanugy tolhatóak lesznek..

+ ha valóban megszünik a gold mert "beépítik" áremeléssel a game passba akkor már nem beszélhetsz semmi boxos hülyeségről mivel nem fizetsz semmi boxos dologért mindent csinálhatsz majd pc-n is..

De gondolom a ms hamarosan tiszta vizet önt a pohárba mit is akar a game passal. Áremelés szerintem biztos lesz ha nem akkor hülyék :)
#35
#31: Nem tudom mi a baj abban, hogy szeretném ha lenne egy személyre szabható game pass rendszer, amiben nem kell konzolt érintő szarságokért fizessek úgy, hogy nem rendelkezem xbox-szal. Egyszerűen egy előfizetéses rendszerhez képest nem kifejezetten olcsó szolgáltatáscsomagért kell fizessek úgy, hogy annak a fele engem kurvára nem érdekel, mivel nincs boxom. Kvázi "le van nyomva a torkomon". Semmi crytekség nincs ebben, de ha valaha írt olyasmit, hogy beérné a szolgáltatások 50%-val, még úgy is, hogy hajlandó lenne a kb. 66%-ot fizetni érte, akkor szólj kérlek. És persze, havi szinten nem sok az a 5 USD/EUR, egy éves viszonylatban azonban mondjuk 1 éves másfajta szolgáltatás díjáról, mondjuk 1 éves Ps Now előfizetésről beszélünk (amivel másik 700 játékot érek el), vagy egy Day1 AAA-s cím áráról. Crytek esetében pedig 10 éves játékra szánt költségvetésről... :)

Számomra tudod mikor érné meg egy Game pass ultimate? Ha mondjuk a fiam/fiaim lenne/lennének akkorák, hogy mondjuk a gamer pécé mellett legyen egy xbox is, és akkor én az erős pécén elérem azokat a cíemeket is, amiket ők, nekik pedig ott a box, amin szintén elérnek nagyjából mindent (tekintsünk el a minimális játékfelhozatal különbségről). Na akkor best díl evör.
#32
#31: Most 4 Euro a gamepass, clod-dal együtt ezért lenne reális 8 körül. De azért csak nem fogok fizetni mondjuk 15-öt, ami majdnem a duplája, hogy a nem létező konzolomon tudjak nyomatni multit, amit kb úgy utalok, mint a szart.
#31
Törölt felhasználó
Ha már amúgy is a gamepass része a live abban mi a zavaró? Most ne menjetek már át crytek-be pár cent miatt :) hogy akkor már 5-10-15 stb játékkal is csináljanak csomagokat.
#30
#29: XD.
#29
#28: Két test, egy lélek...
#28
#27: Ugyan így vagyok vele. PC Pass kéne + xfelhő, multi meg nem.
#27
Ha a Live is a része, remélem kitalálnak egy "kusztomizálható" opciót. Ez az ár így okés, bár továbbra sem érdekel pl. a konzolos része, ha belekerül a Live, az se fog, ellenben szívesen fizetnék mondjuk havi 8-10 dollárt a pécés kínálatért és az xcloudért (ha faszán működik persze). Az biztos, hogy a Google kezdheti 10 dollárért adni a nyakán maradt kontrollereket, mert ez a vonat a jelenlegi finanszírozási rendszerével nagyon elmenni látszik.
#26
Mióta van ultimate game pass én előfizetője vok.
És szerintem szeptember 15.- től boldogabbá tud tenni egy 12 órás műszakot
#25
Törölt felhasználó
#24
Elnézést ha esetleg bármely árpádsávosba bugyolált ősmagyar lelkébe tapostam volna. Szeretem a hazámat, nagyon is (bár lokálpatrióta azért nem vagyok), de ami itt megy az maga a tragikomikum. Na de ennél tovább nem ragozom, ez nem az az oldal.

#14: vágesz, csak a mobilokról szólt a hír, gondoltam releváns leszek:)
#23
Koszi szepen! Akkor mar csak a RDR 1-nek kene valahogy bekerulnie :)
#22
#20: Igen! Az Ultimate előfizetés magába foglalja a PC-s és konzolos könyvtárat is, ebből merít a mobilos szolgáltatás is, tehát lesz benne többek közt Halo 5 is (a borítóját is láthatod a fent mellékelt képen).
#21
Törölt felhasználó
#20: Igen!
#20
Bocsi a láma kérdésért srácok, de akkor most ez azt jelenti, hogy tudok majd pc-n játszani régi x360 game-el, ami benne van game pass-ban (gears1-3) vagy pl halo 5-el is? Az ugye nem lesz benne a master chief collection-be.
#19
#17: A civilizáció fényét akarja elhozni az országodba, te meg harcolstz ellene?