GTA Online - exkluzív tartalmak az új generációra

Elkönyvelhetjük, hogy a Grand Theft Auto V az új Skyrim. A Rockstar hét év után sem engedi el az eddigi legsikeresebb játékát, épp ellenkezőleg: a következő konzolgenerációra új, exkluzív tartalmakkal bővíti az online szekciót.
  • Írta: szlav

Kommentek

#15
#10: Nekem az 5 olyan szinten unalmas volt hogy a közepéig se jutottam el szerintem borzalom. Ezt ajánlom mindenkinek https://www.youtube.com/watch?v=GWVtZJo-HqI
#14
De jó hogy nem szeretem ezt a szart!.. már a harmadik bőrt húznák le rólam..
#13
Ebből a diadal menetből ki kaszál inkább a R*, vagy a Take Two? Vagy mindkettő?
#12
#11: Ez így igaz nagy élmény volt itt majd grafikai ugrásra számítok méghozzá óriásira !
De szerintem nem mostanában lesz kész ha egyáltalán elkezdték már fejleszteni.
#11
#10: Ugy mondom, hogy korszakalkoto volt a gta 4, hogy azelott egyetlen egy jatek sem volt olyan profin megcsinalva, gondolok itt az emberek mozgasara, a fizikai interakciokra. Emlekszem mikor eloszor lattuk mozgasban a jatekot, huledeztunk hogy jezus ez milyen durva. A gta 6 is ennyire kene korszakalkoto legyen teknikailag.
#10
#3: Szerintem a 4 volt a leggyengébb GTA
És ,hogy 2021 ben még mindíg egy akkor már 8 éve kiadott játékukkal foglalkoznak mikor már a konzolok is generációt váltottak.....Hááát...
Lehet,hogy még a kanyarban sincs a GTA 6 attól tartok...........
Amíg csak lehet fejik a GTA 5 öt
#8
#7: Crytek* sorry
#7
#6: Crytec tudtommal nem használ epicet.
#5
Én csak crytek-et sajnálom, hogy az online miatt soha nem fog lemenni így a játék ára, ha még mindig ennyire tolják és ugye megy is a dolog , majd vén tata létére fog tudni játszani vele, mert akkor lesz 200 ft.
#3
Nagyon remelem hogy tenyleg rajta vannak mar a gta6 on, es ha mar ilyen kurva sok penzt kaszaltak az otodik reszen, akkor valami nagyon nagyon nagy durranas lesz a hatodik resz ugy mint annak idejen a negyedik.
#2
Pedig úgy rettegtem, hogy az új generáció miatt nem jön már SOHA TÖBBÉ semmi a GTA Online-hoz. De van Isten!
#1
Playstation 6-ra pedig állítólag már az új térkép is készül - a GTA V-höz...