Csúszik a Baldur's Gate III early accesse

Június óta valószínűleg sokan tűkön ülve várják, hogy a korai hozzáférés keretében kipróbálhassák végre a Larian Studios alkotását, ám sajnálatos módon eltart még egy darabig, míg erre sor kerül. Az augusztusi rajt, a tervekkel ellentétben, elmarad.
  • Írta: gorien

Kommentek

#14
Attól, hogy nem real time a harcrendszer, még a recept marad a klasszikus BG3. Hozzá tenném persze, én is pislogtam, amikor kiderült, hogy körökre osztott lesz, de ettől függetlenül komoly összegekben fogadnék bárkivel abban, hogy ez a játék a megjelenési évének játéka lesz. Ez az egyik A másik pedig: valaki írta hogy a Pathfinder nem RPG (már ha jól vettem ki a szövegből a lényeget). Nos, nem pusztán arról van szó, hogy a Pathfinder RPG, hanem ebben a genreben is az egyik-hanem a leginkább- harcore játék.
Mind a BG3-at, mind a Pathfinder következő részét nagyon várom. Mondjuk utóbbi esetében kisebbfajta csalódás, hogy a kickstarteren összegyűjtött brutál mennyiségű lóvé ellenére a gamplayeken az látszik, hogy az előző részhez képest még az UI színét sem bírták megváltoztatni (nem hogy egyebeket)
#13
#11: Persze, hogy nem sikerült haladni grafikailag, hiszen a motion capture arcanimációk és az engine-el renderelt átvezetők már az összes infinity motoros cuccban benne voltak 30 éve is. Annyi köze van a divinity-hez, hogy a pre alfa ugyan abból a szögből mutatta a harcot. Az, meg hogy nem dungeon-ben kezdődik, nem jelenti azt, hogy nem őrzött meg semmit a grafika. A sok kiadott kép az ellenkezőjéről árulkodik.
#12
#9: Pathfinder: Kingmaker jó játék, annyira hű az asztalihoz amennyire az egy videójátéknál lehetséges.
Szerintem a modern rpg-k közül ez áll legközelebb BG-khez (Divinity:OS mindkét része megvan, de mai napig nem kezdtem el...).

Mondjuk én félbehagytam a kastély megszerzése után, mivel mi végigtoltuk a kampányt Roll20-n, és messze nem tudta visszaadni azt a hangulatot, amit egy füves druida kijátszása jelentett anno :-)
#10
#9: Teljesen konstruktív válasz. Lehet én is adok egy esélyt a BG3-nak. :-)

Pathfinder: Kingmaker - 2018-as játék és szerintem elég jó hangulatot tud produkálni, ki lehet próbálni (nekem ez a játék hozta vissza a "BG érzést")

Pathfinder: Wrath of the righteous
Sikeres kickstarter(több mint 2M$), meg lehet nézni a beígért dolgokat:
https://www.kickstarter.com/projects/owlcatgames/pathfinder-wrath-of-the-righteous
Gameplay video, de van még jó-pár ezen kívül is youtube-on:
https://www.youtube.com/watch?v=5Fq-EATy0zo
#9
#8: Én csak örülök, ha elmondod a véleményed és ha egy jó játékot tudsz ajánlani, akkor te vagy a legnagyobb király. De a mindenféle játékok mellett akár az úgynevezett BG3 is kaphat egy esélyt, mivel már bizonyított ez a csapat. Én vagyok az, aki mondta nekik, hogy csinálják meg az Original Sin-t (más úgy fogalmazna, hogy támogatta Kickstarter-en) és elrendeltem a második részt is. Okom volt azért fohászkodni, hogy egyszer a Larian kapja meg valahogy a lehetőséget egy BG3-ra. Nem csak én emlegettem az Original Sin-t BG3-nak, hanem mások is. Ha egy valaki meg tudja csinálni, akkor ők azok.

Mesélj nekem a Pathfinderről és tolj egy videót, ami összevág a sztoriddal. Van időm a BG3-ig és ilyenekre utána is lesz. Kérdés, hogy jó-e a cucc?
#8
#7: Mesélj akkor kérlek, melyik az a BG, ami "turned based" + eredet történettel rendelkezik, jah nem bocs az az Original Sin 2. (mellesleg semmi bajom velük, csak ne hívják BG-nek). Végignéztem a BG3 bemutatóját, de annyira nem véltem felfedezni AD&D elemeket benne.
A Pathfinder-t meg kár leszólnod,ha nem ismered, mert egyáltalán nem "auto attack".
Én végig toltam a BG összes részét, a Pathfindert és az Original Sins-eket is kb feléig, ezért mondom el a saját véleményem, ahogy én látom.
#7
#4: Ennek már az utolsó videó alapján sem volt semennyi köze az Original Sin-hez és hidd el, hogy nagyon sokat fog még változni. Amit írtál egy Wtarcraft-nak, vagy C&C-nek néz ki, BG-s ikonokkal. Kihúzós kijelölés meg auto attack, semmi képesség meg taktika abban a gameplay-ben, amit láttam. Faszom az, nem RPG.
#6
#5: Valóban, ezt rendesen elírtam, köszi az emlékeztetőt, hogy tanuljak meg írni :) Mindegy, képzelj ide, valami telefonos sztorit.
#5
#2: MuszáLY, bizony! :)
#4
Aki belenézett a játékmenetbe, annak szeritnem egyértelmű,hogy ez nem Baldur's Gate 3, hanem Divinity original sin 3, csak egy jobban hangzó néven. Én így ki is fogom hagyni, inkább a Pathfinder: wrath of the righteous megjelenését várom.
#3
Ez nem tudom, hogy sikerült, ráadásul nálam a 2-es komment előbb van, mint az egyes. Well, úgy látszik, hogy ez egy ilyen bétás hír.
#1
Remélem sokan tolják majd és a visszajelzéseiknek köszönhetően jobb lesz a cucc, ahogy az OS esetében is volt. Én meg biztos nem fogok vele félkészen játszani, csak ha majd megjelenik. Akkor viszont kutya kötelesség, muszály lesz.
#2
Remélem sokan tolják majd és a visszajelzéseiknek köszönhetően jobb lesz a cucc, ahogy az OS esetében is volt. Én meg biztos nem fogok vele félkészen játszani, csak ha majd megjelenik. Akkor viszont kutya kötelesség, muszály lesz.