Megrohamozták a játékosok a Fall Guys szervereit

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 5.
  • Biznisz
Link másolása
A Fall Guys: Ultimate Knockout mindig is egy jópofa partijátéknak tűnt, viszont még a fejlesztők sem számítottak olyan játékosrohamra, amivel az első napon szembesültek. Mattot is kaptak a szerverek.

A Fall Guys: Ultimate Knockout egy vicces, battle royale-szerű partijáték, ahol ügyességi feladatokon áll vagy bukik a túlélésünk. A Mediatonic fejlesztése tegnap jelent meg PC-re és PS4-re, a konzolosok ráadásul egy PlayStation Plus-előfizetés társaságában ingyenesen is hozzáférhettek a címhez.

Habár a Rocket League a példa rá, hogy egy efféle akció mennyire jót tehet egy játék pályafutásának, a fejlesztők sem számoltak olyan játékosrohammal, mint amivel végül szembesültek a tegnapi nap folyamán. Egy tweetjük szerint az első 24 órában 1,5 millió játékos próbálta ki a Fall Guyst, és valószínűleg lehetett volna magasabb is ez a szám, ha az első órákban nem feküdnek ki a szerverek.

A játék alatt futó vasak ugyanis annak rendje és módja szerint mattot kaptak a kezdeti roham után, amikor is több mint 120 ezer játékos csatlakozott be egyszerre. Akinek sikerült bejelentkeznie a programba, még nem örülhetett, hiszen ilyen körülmények között a matchmaking is problémás volt, és a játékvégi jutalmak is el-elmaradoztak.

A fejlesztőknek ezért először kényszerszünetet kellett tartaniuk, majd ideiglenesen letiltották az új PS4-es accountok regisztrációjának opcióját, amit a játékosok egy része review bombinggal jutalmazott. A srácok azóta folyamatosan dolgoznak a háttérben, készül az első patch, és az elmondásuk szerint elsődleges fontosságú a szerverek stabilitása.

Eközben a Fall Guys a Twitch legnézettebb játéka, közel 100 ezerrel több nézője van jelen pillanatban, mint a Call of Duty: Warzone-nak. Ti kipróbáltátok?

5.
5.
Egy ilyen start-ra meg senki nem ír olyan mélyreható dolgokat, mint amennyire a Halo-nál feltűntek a megacorp főnökök kommentelni.
4.
4.
shatterhand
Zseniális
De bevallom max fél órára kötött le. Ha napi fél ora kikapcsolodas mindig működik akkor viszont új csillag született.
3.
3.
Darksiders84
A gyerek is el volt vele kb fél órát mire kipróbáltam volna jött a gebasz kidobott folyamatosan.
2.
2.
DarkLord
Van pár pálya, ami ötletes viszont vannak unalmasak is. A legrosszabb, mikor team-be osztják a továbbjutókat és tuti te abban a team-ben leszel, akik kifognak esni :D Amúgy szórakoztató. Már 2-szer lettem első a 60 emberből :)
1.
1.
azureknight0715
A sok battleroyal után videok alapják azt kell mondanom hogy az egyik legötletesebb battle royal játék lett. A régi mario partyban lévő játékokra emlékeztett. Szóval holnap első dolgom lesz letölteni ps-re és haverral tolni. GG a fejlesztőknek lehet robbantottak most, már csak támogatni kell ezerrel a gamet nyomatni bele az új pályákat stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...