Nintendo Switchre is megjelenik a Pikmin 3

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a korábbi pletykák, és valóban Nintendo Switchre költözik a Pikmin 3. A Deluxe-kiadás még októberben megjelenik, és az elejétől végéig játszható lesz kooperatív módban is.

Habár a 2013-ban megjelent Pikmin 3 jó értékeléseket kapott, a Wii U küszködése miatt nem ért el sok embert. Ezek után nem meglepő annyira, hogy a Nintendo a Switchen ad neki újabb esélyt, és a már megszokottnak tekinthető, 60 dolláros Deluxe-kiadás formájában dobja piacra újra október 30-án.

A Pikmin 3-ban egy bajba jutott űrhajóssal bírhatunk rá egy rakás idegen lényt, hogy segítsenek nekünk megoldani mindenféle fejtörőt, és ha már ott vannak, védjenek meg minket a ránk leselkedő rusnyaságoktól is. A Pikmin 3 Deluxe már tartalmaz minden később megjelent DLC-t, sőt kapunk egy kooperatív módot is, amivel az elejétől a végéig játszhatunk ketten is. 

A Wii U-veteránok számára is újdonságot jelentenek továbbá az új nehézségi szintek, az átalakított célzási mechanika és az új tipprendszer.

2.
2.
Ooorky
Nem.
Amíg nem végzek a 3DS-re hátralévő 8 játékkal addig nem veszek újat.
Talán 1-2 használt DS, 3DS játék...
NEM.
1.
1.
Darksiders84
Ó faszom Nintendo persze amikor már nincs meg a gépem hogy ezek miért vannak így megcsúszva amikor már minden cég kiadott minden felújítást ... na mindegy jó szórakozást én is nyomnám majd legközelebb ha megint lesz vagy 4-5 új cím bár a Ps5 elviszi az árát szóval nem mostanában lesz az a majd egyszer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...