Kiszivárgott képeken a fekete DualSense

A legelső PlayStation óta először fordul elő, hogy a Sony konzolja nem fekete alapdizájnnal kerül piacra. Az új DualSense kontroller kinézete megosztotta a játékosokat, de úgy tűnik, előbb-utóbb feketében is kapható lesz az irányító.
  • Írta: szlav

Kommentek

#43
#42: Ne nekem mondd, semmi bajom az elemes megoldással, sőt... :) A ms controller megoldása a legtisztább. Ha kell, tolja az ember elemmel, ha nem, vesz aksit. Ha épp beszarik az aksi, hipp-hopp betesz egy elemet, ami mindenhol kapható/tuti van otthon. Egy variáció van, amikor faszságnak gondolom, ha az ember nem tölthető elemmel használja. Ennyi. :) Ha legalább lenne egy levehető hátlapocska, ahol az ember tudja cserélni az aksit, már nem lenne bajom egyáltalán. Nekem amúgy nincs rossz tapasztalatom. Ha abból indulok ki, hogy 3 év alatt észrevehetően szarrá ment pl. az Asus laposom aksija (nem vigyáztam rá, folyton benne volt és általában töltőn), ehhez képest a lassan 3 éves ps4 prós controller szerintem kb. 10-20 percet ha veszített a kapacitásából (vagy hogy hívják ezt...), pedig szerintem 70%-ban kábelről használtam (mondjuk emiatt mindig töltve is volt és nem hagytam töltőn), szerintem nem vészes. Vagy csak szerencsés vagyok és pont úgy használom odafigyelés nélkül is, hogy az pont tetszik az aksinak.

Persze zömében ex-szel használom. Ott meg egy 3 órás gameplay effektíve legalább 1 óra cut scene általában. :)
#41
#40: Nem, köszönöm. Túl sok és túl jó játék van ott. És túl sok a tflops, meg se tudom számolni egy kezemen.
#40
#39: Neked sem kötelező. Ismerem Phil Spencert, gyere, térj át a sötét oldalra.
#39
#38: Szerencsére úgyis minden szar, ami ps-en van, így nem kell használnod... :)
#38
#37: Nincsen semmi féle kettős mérce. Vagyis ez esetben nincs, amúgy persze van. Én tudok játszani a PS kontrolleren is, nem törik le az ujjam, tudom a gombjait, minden. De ott az van, amit látsz, vagy kábelre teszed. A másiknál meg az elem csak egy lehetőség és ha azt káblere dugod, akkor sem akksi, sem elem nem kell bele, amitől meg a súlya csökken. Nem beszélve a használhatóságról. Minden egyből támogatja, maximális plug and play ever, és egyben egy bluetooth fejhallgató erősítő is. Arról nem is beszélve, hogy nem világít a halvány X-en kívül semmi rajta, főleg nem kéken.
#37
#34: Nem is igaz! Az elemes kontrollerek pl. szarok. Látod? Nem minden csúcs “ nekünk”. Kettős mércéjű barátom! ;)
#36
#16: Nem egy rocket science szetszedni.
De ha nem vagy biztos benne ott a youtube.
De amugy tenyleg jobb az elemes.
Xboxone kontrollermhez vettem egy toltot 2 aksival (kevesebbet bir mint a ps) valami 5 rugoert.
#35
#34: Nekem? Emlékeim szerint én vagyok nagyjából a "lehetne jobb is, de ha kell, bedugom a luxus plüss kábelt" állásponton nagyjából, miközben azt mondom, hogy szerintem is jobb az elemes megoldás... :)
#34
#33: Nektek minden szar csúcs, én meg azt irigylem.
#33
#30: Irigylem a problémáitokat. Egy kontroller nem bír, csak napi 7-8 órányi játékot egy töltéssel... Micsoda szar... :)
#32
#30: Hát akkor marad a luxus plüsskábel és lehet úgy is játszani, mint gyerekkorunkban az Atarin.
#31
Hát ez így elèggè csúnyácska, fehèren tetszik.
Tavaly kipróbáltam az xbox kontrollerèt, azóta a ds4-et inkább nem erőltetem.
Ha kell keresek valamit más gyártóktól ami jobban kèzre esik.
#29
#24: Nekem nagyjából 7-8 óránál többet nem bír.Pedig ki van kapcsolva a hangszóró,a led fénye halványra van rakva,a rezgést pedig ps-en ki szoktam kapcsolni.A Box irányítóban, rezgéssel a 13 éves 2100 mAh Varta ready 2 use 3-4 napig bírja.Ugyanebből a típusból a 2 évessel 1-2 hétig el vagyok töltés nélkül.Ebből a szempontból szerintem silány a PS irányító.Ráadásul az xbox irányítókban kettővel több rezgőmotor van.
#28
Miért nem volt egyszerűbb a DS4 színeit alkalmazni erre is és kész?
#27
#26: Nem az árával van a gond és persze lehet kapni töltős kontroller tartót is, illetve persze, ott van a kábél mindig. De nagyon sok nem csak töltőt, hanem akksit is lehet kapni külön, négyesével és ez azért van, mert azok is elég hamar cserések lesznek. Egy jó környezetvédős módon, szigorúan szelektíven leadott akksi hulladék az elemekkel együtt rohad el ugyan azon a bolygón. Viszont, ha bent van felejtve az akksitöltő a konnektorban a kényelem miatt, vagy töltős a tartónk, akkor az is folyamatosan áram alatt van. Az egyszer használatos elemek nem igényelnek áramot, amit megint elő kell állítani valahogy. Igazából mindkét megoldás környezetszennyező, ha nem csak a saját lakasunk szemeteséig nézzük. Napi 3-4 órás gaming mellett heti egy elemcsere nem csinál nagyobb szart, mint ugyan az a márkájú, pl Energizer, vagy Varta akku, ha töltögeted. De mindez csak egy blabla amellett, hogy 6 órát bír a gamepad. Az rendesen egy szombaton annyi. Ha meg keresztülhúzod a kábelt a szopán, előbb-utóbb arcra hullik benne valaki.
#26
#25: "De kezdem érteni. Azt hittétek, hogy az Xbox-osban meg ilyen sűrűn kell cserélni az elemet."

Nem tudom kik hitték ezt, szerintem nagyjából mindenki, aki itt megszólalt, használja mind a kettőt... Én pl. pécéhez mindig xbox kontrollert használok (mondjuk ez főleg a lényegesen jobb support miatt van). Bár azt tényleg mindig bedugva, mert a gép usb portja kb. a térdemnél van. Csak couch-coop mókánál szoktuk vezeték nélkül használni.

Amúgy én is azon a véleményen vagyok, hogy ha már valaki elemről nyomja, szánjon már 10 elemnyi pént 4 darab újratölthető elemre és egy töltőre. Nem baj ha ennyivel is kevesebb akkumulátor féleség rohad mindenhol a világon.
#25
Komolyan, nem fikázni jöttem vissza, de én tényleg nem tudtam, hogy 6-8 órát megy csak a Dual Shock 4. Azért fura, mert azok közül, akiknek olyan van, nagyon sokan abból a szempontból is védik az Xbox-ossal szemben, hogy de akksi van benne. Meg itt is olvastam lejjebb, hogy "kőkorszaki szaki elemcsere".

De kezdem érteni. Azt hittétek, hogy az Xbox-osban meg ilyen sűrűn kell cserélni az elemet. Na az tényleg gáz lenne, szóval így elhiszem. De sima elemmel is napi pár órás session-ökben 3-4 napig elmegy. Tartós elemmel meg tényleg sokáig. Ha nagy gamer kedvemben vagyok és nyomom, heti egy elemcsere. Én speciel azért használok elemet, mert itt nagyon olcsók a márkás tartósok és valamikor rendesen 20-asával dobják őket akcióban.

Jópofa cucc, ha gépen hallgatok zenét és el akarok szaladni onnan, csak benyomom a gamepad- be a fejhallgatót, zsebre vágom (mert arra való), azt onnan szól tovább a zene. Meg így szoktam porszívózni is. De nekem semmi bajom az üzemidejével.
#24
#23: Nyilván mások az egyéni igények. :) Én örülök, ha egyhuzamban 2 órát le tudok ülni. Plusz van egy álló-hűtő-töltő standom a próhoz, így a kontrollernek is megvan a helye és amikor pihen, töltőben van. A 4-5 óra is bőven elég volt nekem, nagyon ritka volt, hogy anyáztam volna miatta, plusz van 2-3 3m-es szövet usb kábelem, és zömében eleve arról használtam ha hosszabb etapnak tudtam nekiülni.

Ilyen téren szerintem a Steam Controller volt a csúcs eddig, heptic feedbackes gyroscope-os kurvaéletes mindennel toltam végig vezeték nélkül vele a Mass Effekt Andromédát, a gyári duracell elemekkel, pedig valami 55 órát beleraktam.