Street Fighter V - négy új harcos érkezik

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Street Fighter V: Champion Edition nyári streamjén a Capcom elárulta, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a verekedős játék ötödik szezonjában. A következő egy év során négy új harcossal bővül a névsor.

Már több mint négy és fél éve szórhatjuk a pofonokat a Street Fighter V-ben, a bunyós játék pedig a következő szezonban sem lassít. 2021 nyaráig négy új harcos lép a ringbe, velük együtt pedig három új helyszín és egy sor kozmetikai extra is érkezik majd. Jövő ősszel egy ötödik karakter is beköszön, róla egyelőre azonban nem sokat tudunk - lássuk hát, hogy kik érkeznek előtte!

A szezon első két karaktere ismerős lesz azok számára, akik játszottak a Street Fighter Alphával, Dan Hibiki és Rose ugyanis itt láttak először napvilágot. Őket jövő nyáron a Street Fighter III veteránja, Oro követi, az eddig ismert sort pedig Akira Kazama zárja, aki egy jókora visszakacsintás a Capcom 1997-es Rival Schools: United by Fate című játékához.


Ha eddig nem tettetek még próbát a Street Fighter V-tel, akkor itt a tökéletes alkalom, a tegnapi naptól ugyanis a Capcom elindította az eddigi összes DLC-t tartalmazó Champion Edition két hétre szóló trialverzióját, amit PC-n és PlayStation 4-en is elérhettek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...