Csúszik a Serious Sam 4 megjelenése

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 6.
  • Csúszás
Link másolása
Eddig csak a homályban tapogatózva annyit tudtunk, hogy valamikor idén augusztusban érkezik Komoly Samu következő bevetése, azonban a horvát csapat sajnos nem tudja tartani a megjelölt hónapot, így egy picit késik a játék.

A Croteam csapata ebben a hónapban tervezte az őrült FPS-sorozat következő részét piacra dobni, azonban ma szomorúan kellett közölniük a rossz hírt, miszerint a Serious Sam 4 premiere szeptemberre csúszik. Öröm az ürömben, hogy most már legalább tudjuk a pontos dátumot.

Így a Serious Sam 4 megjelenésének a napja szeptember 24-re módosult (ezúttal már tényleg - üzenik a videóban a fejlesztők), első körben PC-re és Google Stadiára, de később PS4-re és Xbox One-ra is ellátogat. Nem lennénk meglepve, ha ezek után majd az újgenerációs konzolokon is tiszteletét tenné a Duke Nukem-imitátor.

16.
16.
Ooorky
#14: Nem tudom melyik rajongó panaszkodott rá, nálunk az volt a legjobbnak titulált rész, háromszor toltuk végig egymás után coop-ban, míg a harmadik rész egy kipörgetés után ment a "polcra", idén is inkább a First & Second Encounter-t vettük elő.
Második rész fő baja az volt, hogy akkor jelent meg amikor a CoD és klónjai fénykorukat élték és minden fps azt próbálta másolni, ezért nem volt cool egy humoros, színes cuccot tolni.
Utána a croteam megpróbált kitörni, előbb összeraktak egy Doom 4 demo-t, de a Bethesda elutasította, majd pár évvel később kiadták a Doom reboot-ot amiben több aspektusa is visszaköszönt a demo-nak.
Utána nekiálltak egy közel keleten játszódó CoD klónt heggeszteni, de kiszállt a befektető és ott maradtak letolt gatyával.
Gyorsan kudobtak egy HD remastert a 1st és 2nd encounter-hez (na meg DLC-t az utóbbihoz a doom demo pályáival és szörnyével, mint boss-szal).
A bejövő pénzből meg összetákoltak egy Serious Sam 3-at, ami így fura keveréke lett a 2 projekt assetjeinek és a pénzhiánynak.
15.
15.
GAMEROD
#14: Bőven elég volt az a megszokott élmény a Second Encounterig. Elég volt ahhoz hogy megunjam a lócsontvázakat, bikákatm ordibálókat meg a skorpiókat. A évtizedeken át azért már unalmas ugyanazokkal az ellenfelekkel, hangokkal találkozni. Nem ad sokkal több játékélményt, még akkor se ha kombájnnal is nekik lehet esni.
14.
14.
Mortis
#13: a rajongók panaszkodtak rá, hogy túl mesés s nem nyújtja a megszokott élményt: ezért tértek vissza a kaptafához.

én inkább abban reménykednék, hogy a The Talos Principle-höz hasonló játékot csinálnak a közeljövőben, mert előtte s azóta sem láttam logikai játékot olyan erős atmoszférával s történettel - emellett sok talánya tényleg nehéz is!
13.
13.
GAMEROD
Nekem már kezd unalmassá válni, hogy a számozott második rész kivételével mind egy kaptafa. Az ellenfelek, a fegyverek, a hangulat. A 2. rész egy jó folytatás volt, kellően poénos és változatos. Az összes többiben meg ugyanazok mint 2001 óta.
11.
11.
Ooorky
#10: A Duke Nukem 3D-ben meg lehet találni a kikötözött Lara Croft-ot, ezek szerint azt meg a Tomb Raider inspirálta...
2.
2.
A Serious Sam a lehető legkomyolyabb lövölde, ami csak van. Tipikusan rá tudom mondani, hogy mindig is szerettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...