Csúszik a Serious Sam 4 megjelenése

Eddig csak a homályban tapogatózva annyit tudtunk, hogy valamikor idén augusztusban érkezik Komoly Samu következő bevetése, azonban a horvát csapat sajnos nem tudja tartani a megjelölt hónapot, így egy picit késik a játék.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#16
#14: Nem tudom melyik rajongó panaszkodott rá, nálunk az volt a legjobbnak titulált rész, háromszor toltuk végig egymás után coop-ban, míg a harmadik rész egy kipörgetés után ment a "polcra", idén is inkább a First & Second Encounter-t vettük elő.
Második rész fő baja az volt, hogy akkor jelent meg amikor a CoD és klónjai fénykorukat élték és minden fps azt próbálta másolni, ezért nem volt cool egy humoros, színes cuccot tolni.
Utána a croteam megpróbált kitörni, előbb összeraktak egy Doom 4 demo-t, de a Bethesda elutasította, majd pár évvel később kiadták a Doom reboot-ot amiben több aspektusa is visszaköszönt a demo-nak.
Utána nekiálltak egy közel keleten játszódó CoD klónt heggeszteni, de kiszállt a befektető és ott maradtak letolt gatyával.
Gyorsan kudobtak egy HD remastert a 1st és 2nd encounter-hez (na meg DLC-t az utóbbihoz a doom demo pályáival és szörnyével, mint boss-szal).
A bejövő pénzből meg összetákoltak egy Serious Sam 3-at, ami így fura keveréke lett a 2 projekt assetjeinek és a pénzhiánynak.
#15
#14: Bőven elég volt az a megszokott élmény a Second Encounterig. Elég volt ahhoz hogy megunjam a lócsontvázakat, bikákatm ordibálókat meg a skorpiókat. A évtizedeken át azért már unalmas ugyanazokkal az ellenfelekkel, hangokkal találkozni. Nem ad sokkal több játékélményt, még akkor se ha kombájnnal is nekik lehet esni.
#14
#13: a rajongók panaszkodtak rá, hogy túl mesés s nem nyújtja a megszokott élményt: ezért tértek vissza a kaptafához.

én inkább abban reménykednék, hogy a The Talos Principle-höz hasonló játékot csinálnak a közeljövőben, mert előtte s azóta sem láttam logikai játékot olyan erős atmoszférával s történettel - emellett sok talánya tényleg nehéz is!
#13
Nekem már kezd unalmassá válni, hogy a számozott második rész kivételével mind egy kaptafa. Az ellenfelek, a fegyverek, a hangulat. A 2. rész egy jó folytatás volt, kellően poénos és változatos. Az összes többiben meg ugyanazok mint 2001 óta.
#11
#10: A Duke Nukem 3D-ben meg lehet találni a kikötözött Lara Croft-ot, ezek szerint azt meg a Tomb Raider inspirálta...
#10
#5: 2001-óta játszottam az összes nagyobb Serious Sam-játékkal konzolon és PC-n egyaránt, és ha Te is nagy rajongója vagy a sorozatnak, akkor gondolom, hogy megtaláltad mind a Second Encounteres, valamint a második részben fellelhető Duke Nukem-easter egget. Ha másból nem is, abból, hogy a készítők is elismerik az ihlet adót merem imitátornak hívni (főleg Sam karakterét), de abban egyetértünk, hogy a horvátok jóval nagyobb scale-re húzták ki az akciót a szőke macsóhoz képest.
#8
#6: Szerintem kurva jó és érdemes feltekerni a hangerőt is hozzá. Más, mint a többi FPS és bár megjelenéskor letoltam, már mostanában agyalok, hogy újra kezdjem. Több van benne számomra, mint egy végigjátszás.
#4
#1: +1

Belegorgettem a cikkbe és pont ez szúrt szemet nekem is.
#3
#1: +1

Ha olyan messze lakna, mint amekorát vetített, soha nem érne haza. Ez a játék minden, csak Duke nem.
#2
A Serious Sam a lehető legkomyolyabb lövölde, ami csak van. Tipikusan rá tudom mondani, hogy mindig is szerettem.