Mit nyújt a Crash Bandicoot 4?

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 7.
  • Videó
Link másolása
Két hónap van hátra a Crash Bandicoot-sorozat negyedik részéig, a fejlesztők pedig vették a fáradtságot a State of Playen, hogy bemutassák, mit is tud az új epizód. Egyszerre friss és ismerős stílus, visszatérő karakterek és sok ugrabugra vár ránk.

Júniusban egy tajvani korhatár-besorolásnak hála bukott le a Crash Bandicoot 4: It's About Time, amely tíz éve az első új rész a játéksorozat történetében – az elkészítéséért a felújított trilógia Switch-változatát is jegyző Toys for Bob felel. A hivatalos bemutatkozást követően most ismét megmutatta magát a játék a State of Play nyitószámaként, a fejlesztői kommentár pedig azt is részletezte, mire számítsunk az alkotástól.

Az It's About Time története ott veszi fel a fonalat, ahol a harmadik rész, a Warped elejtette: Dr. N. Tropy és Dr. Cortex lyukat ütött a valóságon, és most minden dimenzió meghódítását tervezik. Crash, Coco és még Dingodile része lesz a kalandnak, amin a világok sorsa múlik.

A fejlesztők célja az volt, hogy egyszerre legyen ismerős és újszerű a játékuk, ami visszatérőknek és a sorozattal most ismerkedőknek egyaránt szórakozást nyújt. Fontos szerepet kapnak például a kvantummaszkok, amelyekkel irányíthatjuk a valóságot. Kettőt korábban már megismertünk, most bemutatkozott a harmadik, amely fázisváltásra képes, de a negyedik még mindig leleplezésre vár. Kapunk egy új N. Verted Mode-ot is, amely számtalan újfajta kihívást tartogat azoknak, akik mindenféle módon végig akarják játszani a játékot, a különböző szintek ráadásul különböző vizualitással jelennek meg.

A Crash Bandicoot 4 október 2-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, illetve később Xbox Series X-en is játszható lesz.

6.
6.
#3: Szerintem sokkal jobb ez így, mert ha elsőre megállás nélkül is lehetne rajta futni 3 óra alatt, az nem sok mindenre lenne jó.
4.
4.
x360player
Apró észrevétel, de a Toys for Bob a Spyro Remastered trilógiát készítette, nem a Crasht.
Ettől függetlenül nagyon várom, mert a Spyro tökéletes lett és visszahozta a gyerekkoromat pár órára. Biztos vagyok benne, hogy ez a játék is szuper lesz.
3.
3.
DarkLord
Csak így ebből a pár percből is látható, hogy lesz itt olyan pálya, hogy a haját leteszi mindenki az idegtől majd :D Volt pár darab ugye a régi részekbe is. Az az érdekes nálam, hogy, mikor megvettem kitoltam az összeset és azóta is, ha feltelepítem az első pár pálya után rákell jönnöm, hogy krva idegesítő egy játék :D Így az első végigjátszások után mégegyszer pár pálya múlva, mindig letöröltem a gépről. Ennek ellenére tuti ütni fog ez is és be is ruházok rá, ha csak egyszer fogom végig vinni akkor is...
1.
1.
Yanez
Engem maximálisan meggyőztek. Majd valamikor ezt is kitolom. A felújított trilógia is nagy favorit lett. Az elsőből kishíján platina született, de aztán mégsem, mert időközben rájöttem, hogy én is csak ember vagyok. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...