Mit nyújt a Crash Bandicoot 4?

Két hónap van hátra a Crash Bandicoot-sorozat negyedik részéig, a fejlesztők pedig vették a fáradtságot a State of Playen, hogy bemutassák, mit is tud az új epizód. Egyszerre friss és ismerős stílus, visszatérő karakterek és sok ugrabugra vár ránk.
  • Írta: gorien

Kommentek

#6
#3: Szerintem sokkal jobb ez így, mert ha elsőre megállás nélkül is lehetne rajta futni 3 óra alatt, az nem sok mindenre lenne jó.
#5
YanezModerátor
#2: A Rayman csak türelem és tudás kérdése, bárki megcsinálja. :P
#4
Apró észrevétel, de a Toys for Bob a Spyro Remastered trilógiát készítette, nem a Crasht.
Ettől függetlenül nagyon várom, mert a Spyro tökéletes lett és visszahozta a gyerekkoromat pár órára. Biztos vagyok benne, hogy ez a játék is szuper lesz.
#3
Csak így ebből a pár percből is látható, hogy lesz itt olyan pálya, hogy a haját leteszi mindenki az idegtől majd :D Volt pár darab ugye a régi részekbe is. Az az érdekes nálam, hogy, mikor megvettem kitoltam az összeset és azóta is, ha feltelepítem az első pár pálya után rákell jönnöm, hogy krva idegesítő egy játék :D Így az első végigjátszások után mégegyszer pár pálya múlva, mindig letöröltem a gépről. Ennek ellenére tuti ütni fog ez is és be is ruházok rá, ha csak egyszer fogom végig vinni akkor is...
#1
YanezModerátor
Engem maximálisan meggyőztek. Majd valamikor ezt is kitolom. A felújított trilógia is nagy favorit lett. Az elsőből kishíján platina született, de aztán mégsem, mert időközben rájöttem, hogy én is csak ember vagyok. :D