Control: AWE, avagy Alan Wake Eljövetele

Miután már minden platformra eljutott a Control első sztorikiegészítője, a The Foundation, eljött az ideje, hogy az AWE is megjelenjen. A DLC-t beharangozó előzetest Alan Wake narrálja, hogy aztán a végén ő maga is megjelenjen.
  • Írta: gorien

Kommentek

#8
"Szeptember 10-én jön a Control: Ultimate Edition, amely az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazni fogja.

Ha valaki szeretné ingyen megkapni a nextgen változatokat, annak meg kell vennie ezt a csomagot. Ha korábban már beszerezted a játékot és a kiegészítőket, akkor így jártál."
#7
#5: Én leszek az első magyar aki tolni fogja a now-ot ha a sony ohajtja kiadni itthon is csalni azért nem fogok...ha nem kell a pénzem nekik akkor nem kell ennyire egyszerű

PC-n tolnám... és a többszáz game nem igen mozgat meg mivel az egész ps3 ps4 éra alatt ami több mint 10 évet lefed nincs 40 game ami érdekelne a sonytól..nem néztem meg a now felhozatalát de lehet benne sincs mindegyik sőt biztos...

De ha csak 10 lenne benne akkor is érdekelne ha lenne magyarba..
#6
#5: Szerintem nemigen gondoltad át, hogy ezt kinek is javasoltad:P
#5
#1: Tényleg full piszkálás mentesen. Csekkold le a PS Now kínálatot. A Control is benne van már rég. Több száz játék letölthető variációban is, közte elég sok exkluzív is, amik szerintem rajta vannak a listádon. Pécén nem ajánlom, mert 720p a max azt hiszem. Az pedig azért érezhetően nem egy nagy eresztés. De egy state of play alkalmával kb. 35 EUR az éves előfizetés. Ahogy a Game Pass egy komoly hívószó, szerintem egyre inkább az a Now is. Angol akkról tolom, még a stream is teljesen elfogadható még platform játékoknál is.
#4
#2: Bízzunk benne, hogy ez egy felvezetése lesz az AW2 nek.
#3
Na, ez elegge faxantos! :)
#2
ugyan az van mint a splinter cellel
barhova berakjak csak a sajat masodik reszebe nem... pedig jo lenne vegre
#1
Na akkor vége a támogatásnak el lehet engedni bele lehet tenni game passba végre!