Mi volt még a tegnapi State of Playen?

Az augusztusi State of Play a külsős stúdiók által gyártott játékokra koncentrált: sokkal külön hírben foglalkoztunk, itt pedig azok szerepelnek, amelyek kimaradtak a szórásból. A legtöbbjüket láttuk már korábban, de új játékok is akadnak.

Aeon Must Die! (PC, Xbox One, PlayStation 4, Switch)

Anime ihletésű, cyberpunkos beütésű beat-em-up játék a Limestone Gamestől. Az előzetes megjelenése után a cég retweetelt egy bejegyzést, miszerint a játék minden fejlesztője (köztük sokan kifizetetlenül) felálltak, és otthagyták Limestone Gamest. A dolgozók egy Dropboxban gyűjtötték össze sérelmeiket.

ANNO: Mutationem (PC, PlayStation 4)

2D-s és 3D-s látványt keverő ARPG, ami egy cyberpunk világban játszódik. Mi Annt irányítjuk, aki igazi egyszemélyes hadsereg, és a fejlesztők szerint olyan a játék sztorija, hogy attól letesszük a hajunk. Decemberben jelenik meg.

Auto Chess (PC, PlayStation 4, mobil)

PlayStation 4-re is megérkezik az eredeti Auto Chess, ami 2019-ben beindította a zsánert.

Braid: Anniversary Edition (PC, PS4, PS5, Xbox One és Series X, Switch)

Felújított kiadást kap a 2008-as Braid. A platformert gyakorlatilag újrarajzolták az új kiadáshoz, amit fejlesztői kommentárral is elláttak, és majd 2021 első negyedévében vehetünk kézbe.

Bugsnax (PC, PlayStation 4 és PlayStation 5)

Az Octodad fejlesztőinek új játékában, a Bugsnaxben egy oknyomozó újságírót irányítunk egy nagyon fura világban. 2020 karácsonya körül várható.

Genshin Impact (PC, PlayStation 4, Switch, mobil)

Nyílt világú anime-RPG, Teyvat varázslatos világában, ahol a hét természeti elem összeér – az istenek kiválasztottjai pedig képesek irányítani is azokat. 2020 őszén várható.

Spelunky 2 (PC, PlayStation 4)

A Spelunky folytatásában újra várnak újra várnak a földalatti kincsek és csapdák. Az elődjénél jóval nagyobb világot ígér, lesz benne multiplayer is, és szeptember 15-én megjelenik.

Temtem (PC, PlayStation 5, Xbox Series X, Switch)

A Pokémonból merítő Temtem szépen halad a korai hozzáférésben, és 2021-ben a next-gen konzolokra is megjelenik - cserébe viszont le kell mondanunk a PlayStation 4-es és az Xbox One-os változatokról.

The Pathless (PC, PlayStation 4 és PlayStation 5)

Az Abzu készítőinek új játékát egy hatperces gameplayben vehetjük szemügyre. A játékban nincs gyorsutazás, nincs térkép és nincs halál sem, a fejlesztők azt szeretnék, ha átadnánk magunkat a felfedezés örömének. A megjelenés még idén várható.

The Pedestrian (PC, PlayStation 4)

A PC-re idén megjelent The Pedestrian majdnem egy évvel később, 2021 januárjában PlayStation 4-re is eltalál.

1 komment - szólj hozzá!