Marvel's Avengers - a PlayStation előnyeiről

A Crystal Dynamics és a Square Enix partneri kapcsolata a Sonyval tovább burjánzik - egy külön előzetes érkezett arról, hogy miért éri meg PlayStation-konzolon befizetni a Bosszúállók-játékra.

Úgy tűnik, a Sony foggal-körömmel harcol azért, hogy az ő platformjukon próbáljuk ki a Marvel's Avengerst. Nem elég, hogy a PS4-es előrendelők már tegnap estétől tolhatják a bétaváltozatot, nemrég kiderült, hogy Pókember kizárólag a Sony konzoljain lesz játszható karakter.

Mindez elég ahhoz, hogy a PC-s és xboxos közönség zsebében kinyíljon a bicska, de a mellékelt előzetesből kiderül, hogy érkeznek még más PlayStation-exkluzív extrák is. A Sony platformja saját közösségi kihívásokat is kap majd, ráadásul ide egy hónappal korábban érkeznek majd a hőseink legendás minősítést viselő alternatív kosztümjei is - a videót látva akad köztük pár egészen vagány darab.

Akárhogy is legyen, a Marvel's Avengers szeptember 4-én nem csak PlayStation 4-re, de Xbox One-ra és PC-re is megérkezik majd, a későbbiekben pedig lecsaphatunk a PS5-re vagy Series X-re szabott átiratokra is.

84 komment - szólj hozzá!