Már hallgatható az Assassin's Creed: Valhalla zenéje

Néhány hónapot még várnunk kell az Assassin's Creed: Valhalla megjelenéséig, de a játék soundtrackjével már most megkezdhetjük az alapozást. A hét számot tartogató EP-hez még egy külön előzetes is érkezett.
  • Írta: szlav

Kommentek

#12
Törölt felhasználó
Ez a rész nálam is kimarad egyenlőre.Épp a Odyssey-t nyomom.Az Origin után rögtön .... picit kezd idegesítő lenni.Baromi sokat kell szaladgálni, fejlesztés valami eszement drága, és pár perce egy kalóz kis csaj 15000 drachmát kért az információért.Hangosan felnevettem.Életemben nem láttam annyi lóvét.... .
Szóval ezt befejezem, és pár évig nem szeretnék AC-t látni :).
Igaz valamelyik nap vettem meg a Midle Earth shadow-t, ami AC más skinekkel.
#11
A Mario and Rabbids kifejezetten jó volt Ubihoz képest, szóval én meg tudok bennük hinni.
#10
#6: Én már jó ideje csak leértékelve veszem meg a játékuk felhozatalából ami érdekel, sajnos annyit nem érlnek amennyiért a kezdeti árazás szerint akarják nekünk adni, Platinum/Diamond/Deluxe + ilyen-olyan kiadásban. Leértékelik 1 éven belül 75%-osan, aztán úgy már jöhet a fullos verzió... :)
#9
#8: Jól van, nem kell sírni rögtön.:)))
#8
#2: Igazad lehet hiszen te az egyik legnagyobb kiadó elnöke vagy....
#7
Megvettem anno a AC: Origins-t PS4-re, végigvittem majd eladtam a játékot. Nem volt rossz, de hazudnék ha azt mondanám, hogy hanyatt estem tőle. Most a napokban végigvittem Ghost of Tsushima-t. Na arra simán ki merem jelenteni, hogy maradandó emlék lett. Igazából az Ubi legnagyobb baja szerintem, hogy ők a legnagyobb rókabőr nyúzó társaság egyike. Kétlem, hogy ez az új résszel változna.
#6
#2: Hova gondolsz?Bugtalanítás a Ubisoftnál?:D
Számítógépen a játékaikat megjelenés után 1-2 évvel még nem képesek rendbe szedni.
Az évek alatt vettem néhány Ubisoft játékot,de ez lesz az első AC ami kimarad.
#5
Ebben az "új" előzetesben teljesen kicserélték a férfi főszereplőt a női változatra. Ha ilyen hülyeségekre van idejük, remélem a játékkal sem lesz gond:)
#4
#3: Mondjuk egy nekem peldaul jot jelent, mert eddig nem szerettem az egesz sorozatot es nem is erdekelt, kb ez eddig tetszik, valoszinu igysem veszem meg de mar szemezek vele. Ugyhogy ha ac fankent nem tetszik neked, akkor nekem jo lehet total nem ac fankent ;-)
#3
Nem semmi, ahhoz képest hogy minden AC-t végigtoltam mennyire nem várom ezt az epizódot.
A modern AC-kből az Origins kivételesen jó volt, az Odyssey meg csak egy extra skin ugyanolyan tartalommal és nagyon pályán.
Tartok tőle, hogy ez sem fog semmit hozzáadni a sorozathoz az új helyszinen és szereplőn kivűl....

Marad minden egyéb más az új konzolgenerációra számomra
Szégyen, hogy az Ubi ennyire hagyta hanyatlani a sorozatot.
#2
#1: Szegénykék mondjuk elég rosszkorra időzítették a megjelenését de hát ők tudják. Helyükben inkább még tovább teszteltem, bugtalanítottam, + optimalizáltam volna 2-3 hónapot. Január és Február között kissebb lett volna a felhozatal, illetve biztosan nem olyan címekkel kellene vetekednie a vásárlókért, mint a C2077 de hát ők tudják, oszt jó' van az.:)))
#1
az ubisoft es a hype... minden heten legalabb 3-4 ac hir kell a semmirol