Diablo IV - jól haladnak a munkálatok

Egyelőre nem tudunk túl sok mindent a Diablo negyedik részéről, arról pedig, hogy mikor érkezhet a játék még csak találgatni sem merünk. Rod Fergusson azonban most megnyugtatott mindenkit - a vírus nem tett keresztbe a fejlesztésnek.

Utoljára június végén hallatott magáról a Diablo IV, azóta csak a mobilos vadhajtásba, a Diablo Immortalba pillanthattunk bele egy pár perc erejéig. Az év elején a csapathoz igazolt Rod Fergusson most azonban egy jó hírrel jelentkezett: a koronavírus ellenére is zavartalanul haladnak a játék munkálatai.

Fergussont egy GDC-s kérdezz-felelek interjú alatt kérdezték a rajongók arról, hogy jól haladnak-e a fejlesztéssel, amire ő úgy válaszolt, hogy a Blizzard sikerrel vette a karanténnal együtt járó akadályokat. A cég ugyanis anyagilag, és egyéb apróságokkal is támogatja a dolgozókat, így bár kemény munka a Diablo IV fejlesztése otthonról, a csapat továbbra is teljes erőbedobással azon fáradozik, hogy a lehető leghamarabb elhozza nekünk az ARPG legújabb részét.

Sajnos ettől függetlenül még nem holnap lesz a játék premiere, hiszen, ha a Blizzard maga is azt mondja, hogy messze van a megjelenés, akkor azt úgy kell érteni, hogy tényleg nagyon-nagyon messze vagyunk tőle...

0 komment - szólj hozzá!