Cory Barlog bizakodó a PS5-tel kapcsolatban

A 2018-as God of War rendezője, Cory Barlog kimondottan pozitívan vélekedik mind a PlayStation 5 hardveréről, mind a velejáró generációváltásról. Az úriember szerint néhány igazán áll-leejtős dolgot is látni fogunk a next-gen konzolokon.

Mivel a 2018-ban megjelent God of War hatalmas kritikai és anyagi siker lett, így nem lenne meglepő, ha már javában készülne a folytatás - még ha hivatalosan nem is erősítették meg. Ebből következően a játék rendezőjének volt már szerencséje a Sony next-gen konzoljához, amivel kapcsolatban kifejezetten pozitívan nyilatkozott.

Ez mondjuk még önmagában nem annyira meglepő (volna csak mersze másként beszélni róla), de Cory Barlog nemrég az Animal Talking vendége volt, ahol elmondta, hogy szerinte miért lesz mind a PS5, mind a generációváltás kedvező a fejlesztőknek.

Barlog véleménye szerint a PlayStation 5 SSD-je lenyűgöző - így a fejlesztőknek nem kell majd vacakolnia például a töltőképernyők elrejtésével, és néhány nagyon menő dolog létrehozására is képesek lesznek ezáltal.

Valamint még azt is hozzátette, hogy a generációk közti váltás mindig is macerás volt a fejlesztőcsapatok számára, hiszen mire egy-egy hardvert kitapasztaltak, már a nyakukon is volt a következő, amit ki kellett tanulniuk. Most viszont úgy érzi, hogy ez a jelen és következő generációs konzolok hasonló architektúrájának köszönhetően sokkal kényelmesebben és simulékonyabban fog lezajlani.

Barlog 39:41-nél csatlakozik a műsorhoz.

12 komment - szólj hozzá!