Ismét lebukott az Xbox Series S?

Eddig is nyílt titok volt, hogy érkezik az Xbox Series X kistestvére, ami korábban Lockhart kódnéven, vagy - ami valószínűsíthetően a neve lesz - Xbox Series S-ként bukkant fel többször is. Most ismét egy sokatmondó bizonyíték került elő.

Nem teljesen érthető, hogy hová titkolózik a Microsoft továbbra is a kisebbik next-gen konzoljával kapcsolatban, mert már annyiszor lebukott a legkülönbözőbb helyeken, hogy az is tud róla, aki eddig egy szikla alatt élt az elmúlt hónapokban.

Most ismét egy elég sokatmondó képen bukkant fel az Xbox Series S elnevezés. Mivel az új Xbox kontrollerében nem lesz akkora változtatás, mint mondjuk a PS5 DualSense esetében, így egyes viszonteladók már kaptak a "régi-új" kontrollerekből, aminek a dobozán tisztán olvasható a kompatibilitást taglaló résznél az "Xbox Series X/S" tétel.

Eddig is voltak pletykák, hogy a redmondiak augusztusban tervezik bejelenteni a gyengébb hardverrel rendelkező következő generációs konzolt, de ilyen szivárgások után most már tényleg időszerű lenne egy hivatalos közlemény róla.

15 komment - szólj hozzá!