Ismét lebukott az Xbox Series S?

Eddig is nyílt titok volt, hogy érkezik az Xbox Series X kistestvére, ami korábban Lockhart kódnéven, vagy - ami valószínűsíthetően a neve lesz - Xbox Series S-ként bukkant fel többször is. Most ismét egy sokatmondó bizonyíték került elő.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#15
#13: Az van, amit mondtok. 6 Tflops az Xbox one X és leállítják a gyártását (de attól még lesz jópár eladó példány az ünnepi és black friday szezonban. Akkor majd nem lesz pont koronavírus hála Istennek és vásárolni lehet majd. Legalábbis így tippelnék... Lényeg a lényeg, hogy ez a Lockhart elvileg 6-6.5 Tflops-os gép lesz. Elméletben ugyan azt fogja tudni, mint az X, csak ahogy mondtad, az új technológiák támogatása mellett és amúgy SSD lesz benne, meg lehet is majd külön vásárolható SSD-kkel bővíteni. Elvileg ez lesz az olcsó gép, ami egyben jóval olcsóbban kéne, hogy beessen a 10 Tflops -os lemez nélküli PS5 alá.

E kérdésben egyébként az a véleményem, hogy aki PS5 és Xbox Lockhart között vacillál, az a PS-t vegye.
#14
Jo lesz ez szerintem sokan tulbecsulik a 4k felbontas fontossagat.
Legtobb konzol user nem highend PC-s grafikahoz van szokva, hanem medium reszletessegu HD-fullhdhoz. Ha ugyanazokat a cimeket futtatja olcsobban gyorsan fullhdban 4k helyett (ami ugye 4szer kevesebb pixel) az bizony az atlag 30-50 colos tv-ken teljesen jol fog kinezni.
Akinek meg 75-100 colos 4k van az mellenyzsebbol vesz 3 XSX-et ha akar.

Nem veletlen xcloud nagy valoszinuseggel siman allvahagyja a 4kval reklamozott Stadiat, pedig eddig max HD mobil teszt volt belole.
#13
Törölt felhasználó
#12: Jaj az itt is megy! :)
Témához visszatérve: Szerintem,ha jó áron adják és ugye ez jobb cpu-t is kap akkor jó alternatíva azoknak akiknek elég az 1080p 60 fps.
Ha ilyen 70-80 körül lesz majd akkor kap egyet a csajszi.Apa meg a nagy testvért,de idővel a ps is kelleni fog mert xy-nak is van,már látom előre! :)
#12
#10: Mobilon a fiaméknál a Brawl Stars a favorit. De amúgy box-on meg főleg csak multi.
#11
#7: Persze ez oké, csak annyira nem érzem hogy ez annyira kéne az X helyett. Az hogy nem gyártják már, az csak ugyanúgy egy döntés volt. Amit meg írsz arra az X is jó lett volna.
#10
Törölt felhasználó
#9: Igen! A 12 éves lányomat,barátait és osztálytársait elnézve,nagy ívben tesznek az exekre! Ellenben a multik meg Roblox ezerrel! Most meg valami pszichopata japán iskolás csajszival gyilkolásznak egy suliban!!! Lehet,hogy te képben vagy melyik játék az! :) Mondjuk ennek nem nagyon örülök,de eddig még nem akart levadászni!
Meg úgy vagyok vele,ha már itthon bandáznak akkor inkább a multit nyomják nagyokat nevetve mint,hogy a befordult magányos fejét egy sarokkal végződő pörgő rúgással kelljen helyre billentenem.
#8
#7: Azért mondjuk számít, hogy mekkora gyerekről beszélünk, mert lassan már az ovisok is azzal büszkélkednek egymásnak sajnos, hogy xyz gépen játszanak a legújabb csillámpóniszőrbefonó játékkal, így a másiknak hiányérzete támad, és nem értékeli azt, ami neki van.

Persze, mi még elvoltunk a 6 fps-es Aladdinnal, és ők is ellennének, ha elszeparálnád őket a fogyasztói társadalomtól.
#7
Törölt felhasználó
#5: Ugye az X gyártása leált. Ez meg simán kiválthatja lehet olcsóbban és simán mehetnek rajta a játékok 1080p ben 60 fps mellett ray tracing és egyéb finomságok nélkül,de arra egy gyerek meg magasról tesz! Tegyetek csak egy ps1-et egy gyerek elé aztán az sem veszi észre,mert ő az játék miatt játszik :) hogy néhol 8-15 az fps!Ott a Nintendo pl. Játékok meg már karácsonykor lesznek rá dögivel. Lehet a stream indulásakor dobják be!
#6
#3: Köszi a kimerítő választ :)
#5
Hát én úgy vagyok vele hogy az X még mindig megállja a helyét ( jó, egy SSD elférne benne még ha nem is tudja úgy kihasználni mint az új gen ) , szóval egy hardveresen butított gép minek még..... a PS4 Pro meg a ps5 köze jobban beférne egy ilyen gép.
#4
Én még mindig úgy emlékszem, hogy legalább 2 éve mondta a microsoft, hogy két variáció lesz az új gépből és az egyik gyengébb lesz és all digital + visszkomp + stream-re lesz kitalálva. Én erre így emlékszem legalább két éve és a Lockhart pletykánknak meg az lesz a vége, hogy:

SPOILER

Jönni fog az Xbox Series S, gyengébb lesz jóval, mint a PS5 és várhatóan olcsóbb is lesz jóval badumm-tsssss

SPOILER VÉGE
#3
#2: Ha onnan nézzük, hogy az apa akar egy új konzolt és a régit odaadja a gyereknek, akkor nem bunkóság. Most, hogy ki csinál ebből karácsonyi ajándékot, vagy ki nem, az csak egy dolog, de nekünk semmi közünk nincs hozzá. Ha úgy magyarázza meg otthon a kiadását, hogy csakis a gyerek miatt van, még az is félig megáll a lábán, mert gondolom játszott az apja gépén akkor is, amikor nem volt saját konzolja és szóval tudja majd tolni az új gépen is.
#2
#1: Ja, az apjuk visszateszi a One S-t a dobozában, és beteszi a karácsonyfa alá, ő meg vesz magának egy XSX-et. Nálunk persze nem így lesz, csak hallottam a buszon, hogy valaki ezt akarja csinálni.
Szerintetek bunkóság? Nem, ugye? Csak úgy kérdem, nem igazán érdekel...
#1
Ohh hány gyerek fog kapni Xbox One S-t karácsonyra.