UFC 4 - már elérhető az EA Accessen keresztül

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Az EA egy rövid videóval szeretne minket emlékeztetni, hogy pár nap, és megjelenik a UFC negyedik része - valamint arra is, hogy ha valaki addig sem bírja ki bunyó nélkül, akkor az EA Accessre előfizetve már most belevetheti magát a játékba.

Villámgyorsan elrohant ez az egy hónap az EA Sports UFC 4 bejelentése óta, és bár azóta egyszer már láthattuk mozgás közben a játékot, egészen mostanáig kellett várnunk, hogy élesben is kipróbálhassuk.

Igaz, ez a kiváltság egyelőre csak az EA Access-előfizetőknek adatott meg, azonban a többieknek sem kell már sokáig várnia, ugyanis az EA Sports UFC 4 augusztus 14-én érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A next-gen konzolos verziókat még hivatalosan nem erősítették meg, de mivel azok szintén megkapták már a maguk korhatár-besorolását, így valószínűleg hamarosan be is jelentik majd őket.

6.
6.
kryszisz
#4: Kemény 5 darab Street Fighter látott napvilágot több, mint 20 év alatt. Ha neked ez a "fossák tonnaszám" kategória, hát felettébb érdekelne, hogy az évenként jelentkező címeket hogyan jellemeznéd:D
5.
5.
Caleon
Én boxon előrendeltem, de egyelőre csak a 10 órás trialt engedi játszani.
4.
4.
crytek
Cég és cég között milyen különbségek vannak az megdöbbentő.

pl 2k évről évre kiadja pc-re a sport játékait holott alig fogynak 100-200 max esetben 500 ezres db számban

EA meg le se szarja a pc-t..pedig a boxnak és ennek a ufcnek lenne vevője sok..az ilyen csoffadék ezer éve ugyanolyan street fighterek bezzeg fossák tonnaszám meg a többi szart
3.
3.
gorgo
Én jobban örülnék egy Fight Night játéknak. Ilyen grafikával nagyon brutális lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...