30 éves rekordot döntött meg az Animal Crossing

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 10.
  • Biznisz
Link másolása
Az Animal Crossing: New Horizons eddig is az eladási toplisták egyik magabiztos szereplője volt, de most egy harmincéves rekordot is sikerült megdöntenie Japánban.

Aki csak egy kicsit is követte a játékeladási híreket, az tudja, hogy az Animal Crossing: New Horizons a Nintendo legújabb aranybányája, és most egy olyan rekordot is sikerült megdöntenie, amit 30 éve őrizgetett a legutóbbi csúcstartó.

A játékból eddig ugyanis 7,5 millió példány talált gazdára Japánban, ezzel maga mögé utasította az 1985-ben megjelent Super Mario Bros.-t - ráadásul ezt mindösszesen négy hónap alatt. Az olasz vízvezeték-szerelő 30 év után vesztette el a rekordját, így az Animal Crossing lett a legkeresettebb játék Japánban, ha szigorúan kiadásonként számolunk az eladásokkal.

Technikailag ugyanis még az első Pokémon-játék a csúcstartó 10,23 millió eladott példánnyal, de az három kiadásban (Red, Blue, Green) is elérhető volt. Az eddigi tendenciából kiindulva ráadásul egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy egyszer majd őt is maga alá gyűri az Animal Crossing: New Horizons.

2.
2.
Darksiders84
Így utólag nem is értem hogyan sikerült ez ennek az egyáltalán nem komoly teljesen egyszerű címnek.
Engem vagyis a szar vírus helyzetben itthon ülve minket 2 hétig sikerült úgy mond elvarázsolni de nem teljesen mert azért lehetett volna jobbat vagyis tőbbet kicsit másképpen de ezek szerint elég ez így is majd 5 év múlva talán az új gépen lesz új rész is.
1.
1.
Ooorky
Na ezt nevezem én sikeres exkluzívnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...