Frissítve: Elképesztően népszerű a Fall Guys

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 11.
  • Biznisz
Link másolása
Töretlen a Fall Guys: Ultimate Knockout sikere, a Mediatonic jópofa battle royale-játéka olyan címeket előzött be a Steam eladási toplistáján, mint a szintén múlt héten megjelent Horizon: Zero Dawn, vagy a Grounded.

Megjelenésekor nem kegyelmeztek a játékosok a Fall Guys: Ultimate Knockout szervereinek, és nagyon úgy néz ki, hogy azóta is töretlen a játék sikere - derült ki a Steam szokásos heti toplistájából.

A Valve adatai szerint ugyanis a Steam Top Sellers listáját a Fall Guys vezeti, majd őt követi a Horizon: Zero Dawn PC-s átirata, míg a múlt heti aranyérmes, a Grounded ezúttal csak a harmadik helyet tudta megcsípni.

A játékosok száma is egy jó bizonyíték arra, hogy roppant népszerű a Fall Guys, hiszen a Mediatonic játéka, bár a CS:GO, a Dota 2 és a PUBG hármasfogatának az uralmát nem tudta megtörni, az előkelő negyedik helyre küzdötte fel magát. A Twitchen szintén sokan kíváncsiak a vicces battle royale-játékra, ugyanis a nézettségben csak a Just Chatting csatorna előzi meg - így minden jel arra mutat, hogy megérte a Rocket League-hez hasonlóan ingyenes PS Plus-játékként indítani a Fall Guys konzolos pályafutását.

A Devolver Digital büszke lehet magára, hiszen ezelőtt soha egyik játékuk sem keltette fel ilyen mértékben a játékosok érdeklődését a Steamen vagy a Twitchen.

Update! Azóta a készítők megerősítették, hogy a steames verzió több mint kétmillió példányban fogyott eddig.

4.
4.
kryszisz
#1: Az indie-kről általában vélekedsz így, vagy csak azokról amik tényleg szarok?
3.
3.
mephi
Bár engem kiidegel a játék, az asszony egyfolytában ezt tolja. Néhány streamet néztem, ahogy más játszik vele, ott nem zavar ha leesik az illető :D
2.
2.
DarkLord
Lehetne még gyúrni, amúgy rajta, hogy jobb legyen, de pl. én is mindennap játszottam vele minimum 15 percet, szóval így 40 felett is letudja kötni az embert. Az elején nem igen volt változatos a pályák váltogatása, hiába van 20+ pálya nekem az első napokban nem adott be legalább ötöt tuti. Így is nagyon ritkán adja be a szintről szintre zuhanós pályát, amikor az eltűnő elemeken kell futkozni, pedig az elég jó pálya :) A billenős pálya a kedvencem na ilyen ötletes pályából kellene többet gyártani meg a team pályákra ráfeküdni, mert ez a farok vadászgatós elég nagy baromság. Ez a szezon 1 szóval lesznek itt még új pályák a szezon2-ben tuti. Jó a fő ötlet maga, de kicsit még több kreativítás kellene belevinni, majd a szezon 2-be, nehogy hamar kifulladjon a játék. A 60-as kezdő játékos tömeget fel lehetne tolni 100-ra, hogy még nagyobb legyen a káosz, mert itt bizony abban van az élvezet az elején, amikor mindenki esik kel egymás hegyén-hátán :D Több interakció kellene a karakterek között, mert meglehet fogni a másikat, de ellökni vagy letaszítani nem lehet ez is jó lenne pl. olyan pályáknál, ahol a katyvaszba le lehetne lökni a másikat :D Bár bírom, ha rádmarkol a másik játékos is, akkor egybe ragadnak és nem lökik el egymást a figurák :)
1.
1.
crytek
Nem kevés indie foshalmaz mondhatja el magáról ,hogy 1 hét alatt 2+ milliót adtak el belőle...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...