Sikerült a gyűjtés, ingyenes lesz a Quake III

A napokban lezajlott a virtuális QuakeCon, aminek a keretében a kiadó azt ígérte: ha a jótékonysági gyűjtésén legalább 20 ezer dollár összegyűlik, akkor mindenkit megajándékoz az egyik klasszikusával. Örömmel tudatjuk: sikerült!

A múlt héten - a 2020-as sztenderdekhez hűen - lezajlott a QuakeCon, ahol az egyik legnagyobb kezdeményezés a kiadó részéről az volt, hogy a jótékonysági gyűjtésének teljesítményétől függően ajándékokat osztogat majd a közösségnek.

A terv szerint, ha legalább 10 ezer dollár összejön, akkor ingyenes lesz a Quake II a Bethesda.net launcherében, 20 ezer dollár esetében pedig a Quake III is ajándékba jár majd. Nos, az utóbbit is sikerült összehozni,

A Quake III 1999-ben jelent meg, és az Unreal Tournamenttel vívott vérre menő harcot az arénashooterek királyának járó címért. Külön érdekesség, hogy az akkori divattal szembemenve, a Quake harmadik része teljesen elhagyta a single player kampányt, hogy a multira fókuszáljon.

Szóval minden nosztalgiázni vágyó játékost tárt karokkal vár a Bethesda.net launchere, aki pedig egy modernebb Quake-érzésre kíváncsi, annak a Quake Championst ajánljuk. 

19 komment - szólj hozzá!