Sikerült a gyűjtés, ingyenes lesz a Quake III

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 10.
  • Akció
Link másolása
A napokban lezajlott a virtuális QuakeCon, aminek a keretében a kiadó azt ígérte: ha a jótékonysági gyűjtésén legalább 20 ezer dollár összegyűlik, akkor mindenkit megajándékoz az egyik klasszikusával. Örömmel tudatjuk: sikerült!

A múlt héten - a 2020-as sztenderdekhez hűen - lezajlott a QuakeCon, ahol az egyik legnagyobb kezdeményezés a kiadó részéről az volt, hogy a jótékonysági gyűjtésének teljesítményétől függően ajándékokat osztogat majd a közösségnek.

A terv szerint, ha legalább 10 ezer dollár összejön, akkor ingyenes lesz a Quake II a Bethesda.net launcherében, 20 ezer dollár esetében pedig a Quake III is ajándékba jár majd. Nos, az utóbbit is sikerült összehozni,

A Quake III 1999-ben jelent meg, és az Unreal Tournamenttel vívott vérre menő harcot az arénashooterek királyának járó címért. Külön érdekesség, hogy az akkori divattal szembemenve, a Quake harmadik része teljesen elhagyta a single player kampányt, hogy a multira fókuszáljon.

Szóval minden nosztalgiázni vágyó játékost tárt karokkal vár a Bethesda.net launchere, aki pedig egy modernebb Quake-érzésre kíváncsi, annak a Quake Championst ajánljuk. 

19.
19.
Aanash
#5: Azèrt ennyire ne ásd el a multit.
Tèny hogy csak haverokkal èlvezhető, de egy Battlefield vagy Battlefront elèggè jók.
17.
17.
kryszisz
#16: *hogy lesz, buzi érintőképernyő-.- Az első rész alapján lehetőleg. Mondanám, hogy akár a Machine gamesnek is odaadhatnák a címet, de a New Colossus után inkább ne. Csinálja csak az id, és akkor garantált, hogy eszelős lesz:)
12.
12.
Ooorky
#8: Mi b*zivadászoztunk XD
11.
11.
Anti4730
Legjobb jatek a vilagon, haverommal mikor tolunk par menetet nincs olyan, hogy ne nevessunk legalabb egyszer sirva:)))
8.
8.
crytek
#6: Én számtech órán aknakeresztem és passziánszoztam...már akkor sem érdekeltek ezek a számomra szar játékok..
7.
7.
DragonBleacPiece
én quake 3-ban ismertem meg az első barátnőm xD onnan mentünk msnre
6.
6.
DragonBleacPiece
#5: de te is biztos annó 20 éve quake 3-aztán infó órán, mikor a tanár minden óra végén engedélyezett 15 perc játékot a gépeken :D kizárt hogy nem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...