Mégsem eladó a Warner videojátékos részlege

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 10.
  • Biznisz
Link másolása
Jó két hónappal ezelőtt röppentek fel a hírek, miszerint az AT&T megszabadulna a Warner videojátékos részlegétől. Habár a kiadónak több kérője is akadt, most úgy tűnik, mégsem kerül eladósorba.

Júniusban röppentek fel az első hírek azzal kapcsolatban, hogy a Warnert 2018-ban bekebelező AT&T eladná a Warner Bros. Interactive Entertainmentet. A 4 milliárd dolláros üzletre állítólag az Electronic Arts, az Activision Blizzard, a Take-Two, majd a Microsoft is bejelentkezett - valószínűleg nem kell ecsetelni, hogy egy ilyen léptékű felvásárlás milyen jelentőségű lett volna.

Az AT&T azonban most úgy döntött, mégsem adja el a videojátékos divíziót, inkább általános átszervezésbe kezdett a Warnernél, egyúttal pedig határozottan leszögezte, hogy a Warner Bros. Interactive Entertainment a vállalat Studios and Networks csoportjának tagja marad. Arra már nem derült fény, hogy miért gondolta meg magát, és azt sem tudjuk, hogy hosszú távon mik a játékipari tervei.

A Warner Bros. Interactive Entertainment olyan stúdiókat foglal magába, mint a LEGO-játékokat jegyző TT Games, a Rocksteady Studios vagy a NetherRealm, a korábbi hírek alapján a vevő ráadásul exkluzív hozzáférést kapott volna a Warner licenceihez is.

A kiadó egyébként is rendkívül erős felhozatalon ül jelenleg, ha az E3-at nem mossa el a koronavírus, a történetében először konferenciázott is volna: a Rocksteady például egy Suicide Squad-játékon dolgozik, de ha minden igaz, kapunk új Batmant, Injustice-t és Harry Pottert is a jövőben.

8.
8.
almaspite
Hála az istennek. EA vette volna meg, soha többet nem látunk volna batman játékot, vagy csináltak volna belőle egy batfrontot. Blizzard meg valami online verekedős sz*rt.
7.
7.
#6: Amit most írsz mindig meg van említve, amikor a Fear szóba kerül... De azért van ez, mert így igaz. Amúgy én is azon kevesek közé tartozom, akiknek frankón bejött a Fear3, pedig sok helyen lehúzták.
6.
6.
kryszisz
#2: Hááát, a franc tudja, szerintem a 3 frankón lezárja a sztorit, kár lenne piszkálni. Az első rész nagy kedvenc nálam is (szerintem vagy 5x végigtoltam), a második elég közepeske lett (a kánonból végül kikerült 2 kieg az egyhez szerintem sokkal jobb volt), a 3. pedig az egyik legpozitívabb géming csalódásom. Semmit nem vártam tőle a műfajban nem túl jártas fejlesztők miatt, végül baromira bejött az egész, főleg a pazar gunplay és fedezékrendszer miatt. Mondjuk az is elég vicces, hogy 2005-ös az első rész, és jobb AI, rombolás van benne, mint kb bármiben ebből a generációból-.-
5.
5.
crytek
#3: Ilyenkor el kéne adni ha nem is a teljes részleget az ip-ket amit már telibe fosnak..mert játékonként simán szétvinnék a céget ha egybe nem is..
4.
4.
Obi Wan Kenobi
#1: Biztos mindenki azt várja hogy bundleben legyen
3.
3.
#2: Fear jöhetne szerintem is, de nem nézem ki belőlük, hogy nagyon törnék magukat rajta.
2.
2.
crytek
#1: Vagy szimplán rájöttek ,hogy ami jó game azt veszik és pénzt kaphatnak érte....

FEAR-t élesszék már fel..
1.
1.
Lehet, hogy így studiókkal és jogokkal együtt az egész részleg kicsit drága volt. Wait for Sale.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...