Mégsem eladó a Warner videojátékos részlege

Jó két hónappal ezelőtt röppentek fel a hírek, miszerint az AT&T megszabadulna a Warner videojátékos részlegétől. Habár a kiadónak több kérője is akadt, most úgy tűnik, mégsem kerül eladósorba.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
Nem eladó, hát... Ezt is csak azért csinálták, hogy hátha találnak rá vevőt, ami szerintem volt is rá, csak közbe meg túl sokat akartak érte, aztán visszamondták az egészet... Ezzel igazándiból felmérték, hogy ki és mennyit lenne hajlandó adni érte, aztán majd amikor nagyon kell a lé passzolják is el.
#8
Hála az istennek. EA vette volna meg, soha többet nem látunk volna batman játékot, vagy csináltak volna belőle egy batfrontot. Blizzard meg valami online verekedős sz*rt.
#7
#6: Amit most írsz mindig meg van említve, amikor a Fear szóba kerül... De azért van ez, mert így igaz. Amúgy én is azon kevesek közé tartozom, akiknek frankón bejött a Fear3, pedig sok helyen lehúzták.
#6
#2: Hááát, a franc tudja, szerintem a 3 frankón lezárja a sztorit, kár lenne piszkálni. Az első rész nagy kedvenc nálam is (szerintem vagy 5x végigtoltam), a második elég közepeske lett (a kánonból végül kikerült 2 kieg az egyhez szerintem sokkal jobb volt), a 3. pedig az egyik legpozitívabb géming csalódásom. Semmit nem vártam tőle a műfajban nem túl jártas fejlesztők miatt, végül baromira bejött az egész, főleg a pazar gunplay és fedezékrendszer miatt. Mondjuk az is elég vicces, hogy 2005-ös az első rész, és jobb AI, rombolás van benne, mint kb bármiben ebből a generációból-.-
#5
#3: Ilyenkor el kéne adni ha nem is a teljes részleget az ip-ket amit már telibe fosnak..mert játékonként simán szétvinnék a céget ha egybe nem is..
#4
#1: Biztos mindenki azt várja hogy bundleben legyen
#3
#2: Fear jöhetne szerintem is, de nem nézem ki belőlük, hogy nagyon törnék magukat rajta.
#2
#1: Vagy szimplán rájöttek ,hogy ami jó game azt veszik és pénzt kaphatnak érte....

FEAR-t élesszék már fel..
#1
Lehet, hogy így studiókkal és jogokkal együtt az egész részleg kicsit drága volt. Wait for Sale.