Brit toplista: mindent letarolt a Nintendo

A Nintendo uralja a brit játékeladási toplistát, a tízes élbolyból hat pozíciót foglalnak el a Switch-exkluzív megjelenések. Az aranyérmet újra az Animal Crossing: New Horizons tudhatja magáénak.

A dobozos játékeladásokat számláló brit eladási toplista első tíz helyéből hat olyan játéké, amely kizárólag a Nintendo Switchre érhető el: az aranyérmes az Animal Crossing: New Horizons, rajta kívül pedig a Mario Kart 8 Deluxe, a Minecraft, a Paper Mario: The Origami King, a Ring Fit Adventure és a 51 Worldwide Games sorakozott fel az élbolyban. (A Minecraft esetében kifejezetten a Switch-verzióról van szó.)

A múlt héten még első helyezett Ghost of Tsushima így lecsúszott a második helyre, ezenkívül a FIFA 20-nak sikerült még előrefurakodnia, méghozzá egy jó kis leárazást követően. Érdekes látni, hogy míg az F1 2020 a hatodik lett, addig a szintén codemasterses Fast & Furious Crossroads csak a tizenhetedik helyen tudott nyitni. A jegyzőkönyv kedvéért arra is térjünk ki, hogy a The Last of Us: Part II nyolc hét után kihullott a legjobb tíz közül.

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. Ghost of Tsushima
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. FIFA 20
  5. Minecraft (Switch)
  6. F1 2020
  7. Paper Mario: The Origami King
  8. Grand Theft Auto V
  9. Ring Fit Adventure
  10. 51 Worldwide Games
15 komment - szólj hozzá!