2021-re csúszik a Vampire: Bloodlines 2

Habár a Hardsuit Labs mindent megtett, hogy még idén leszállítsa a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t, a koronavírus és a home office kifogott rajtuk. 2021 előtt már nem játszhatunk a játékkal.

Újabb csúszást könyvelhet el magának a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, és ezúttal már le is kési a 2020-as évet. A készítők Twitteren tudatták a rajongókkal, hogy akármilyen sajnálatos is, de ha tartani akarják magukat ahhoz a minőséghez, amivel el kívánják készíteni a játékot, akkor kénytelenek ismét elhalasztani a megjelenést. Mint írják, méltó folytatást szeretnének készíteni a Bloodlinesnak.

A Bloodlines 2 júniusban mutatta meg magát legutóbb, igaz, akkor is csak egy korábbi előzetessel, amit kibővítettek a visszatérő Damsel jeleneteivel. Habár a Hardsuit Labs játékára még várnunk kell, a World of Darkness világa nem marad új alkotások nélkül. Ha minden jól megy, még idén megjelenik a Shadows of New York, jövőre pedig a Swansongot is várhatjuk a Bloodlines 2 mellett.

Konkrét dátumot nem kaptunk a fejlesztők bejelentése mellé, ezt az elkövetkező hónapokban pótolják. A jelenlegi állás szerint PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-re és Series X-re fog megjelenni a játék.

8 komment - szólj hozzá!