2021-re csúszik a Vampire: Bloodlines 2

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 11.
  • Csúszás
Link másolása
Habár a Hardsuit Labs mindent megtett, hogy még idén leszállítsa a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t, a koronavírus és a home office kifogott rajtuk. 2021 előtt már nem játszhatunk a játékkal.

Újabb csúszást könyvelhet el magának a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, és ezúttal már le is kési a 2020-as évet. A készítők Twitteren tudatták a rajongókkal, hogy akármilyen sajnálatos is, de ha tartani akarják magukat ahhoz a minőséghez, amivel el kívánják készíteni a játékot, akkor kénytelenek ismét elhalasztani a megjelenést. Mint írják, méltó folytatást szeretnének készíteni a Bloodlinesnak.

A Bloodlines 2 júniusban mutatta meg magát legutóbb, igaz, akkor is csak egy korábbi előzetessel, amit kibővítettek a visszatérő Damsel jeleneteivel. Habár a Hardsuit Labs játékára még várnunk kell, a World of Darkness világa nem marad új alkotások nélkül. Ha minden jól megy, még idén megjelenik a Shadows of New York, jövőre pedig a Swansongot is várhatjuk a Bloodlines 2 mellett.

Konkrét dátumot nem kaptunk a fejlesztők bejelentése mellé, ezt az elkövetkező hónapokban pótolják. A jelenlegi állás szerint PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-re és Series X-re fog megjelenni a játék.

8.
8.
PiszkosFred
#7: listámon*
Viszont a Gothic**
7.
7.
PiszkosFred
#6: Teljes mértékben egyetértek, a mindenkori top10-es listánpom nálam is ott figyel a BL és a KotOR 2. is, az ismert és említett kürölmények ellenére is.

A viszont Gothic engem sosem szippantott be, próbálkoztam vele, megvan mindegyik része (van ami eredetiben, dobozosan), de valahogy nem illettünk össze :) Környezetemben nagyon sokan imádták és imádják, mai napig viszonyítási alap ha egy-egy játékot kell értékelni, de ezeknél a mondatoknál én csak hümmögök, ez már nálam így marad(t). A Risen sorozatot viszont szerettem, pedig azt mondják, ha az egyik tetszik, akkor a másiknak is kell(ene)...

Egyszer, majd ha nagyon nincs mit csinálni, vagy ha újraszületek a Steam könyvtárammal, akkor lehet megint bepróbálkozok, hátha :D
6.
6.
kryszisz
#5: Mondjuk én is ezt a két címet tudnám felhozni, mint játékok, amik nem bugosak voltak, hanem konkrétan nem voltak befejezve. (De idevenném a Gothic 3-at is). A KotOR 2 sztorija a restored content mod nélkül (ami azért nem 2 nap alatt készült el hozzá) még csak nem is állt össze, vagy 3x játszottam végig úgy, hogy nem igazán értettem mi is történik. Mondjuk lehet én vagyok igénytelen, de számomra mindhárom fent említett példa all time kedvenc az állapotuk ellenére. A Bloodlines azért, mert hangulatban utánozhatatlan, mellékküldetései pedig máig a legjobbak (szerintem), W3 ide vagy oda. A KotOR 2 (miután összeált végre:D) a legjobb SW történetet nyújtja az univerzumban, mindhárom Sith lord zseniálisan lett megírva, és a társak is nagyon jók voltak. A Gothic 3 meg nekem a kedvenc OW RPG-m, egyszerűen olyan lelke van neki, amit csak Piranha Bites címeknél tapasztalok, nehéz elmagyarázni, de valamit tudnak a srácok-lányok, amit más fejlesztők nem. (Mondjuk szerintem csak én érzem így). A Bloodlines 2 meg legyen bármilyen, egy vasárlójuk már biztosan van:)
5.
5.
PiszkosFred
#4: Na oké, de a Bloodlines egy fél(sem)készen kiadott projekt volt, amely fejlesztése a "hogyan ne fejlessz játékot" tankönyvi példája volt, kéz a kézben a KotOR 2. részével... Paradox, mint jelenleg licenszgazda odafigyel a dolgokra és a fejlesztőkre, és emiatt talán nagyobb az esély, hogy a történelem nem ismétli önmagát.
4.
4.
Úgy vagyok ezzel, hogy anno a Bloodlines is végtelen ideig készült és olyan bugosan jött ki, hogy abszolút hihetetlen. Ez még a CD-ROM os időkban volt, ez meg több lemezes játék volt. A mai napon már van hozzá online elérhető méretes közösségi patch, ami lényegében mindent javít, de akkoriban még nem volt, ahogy internet sem ... Amúgy marha jó és emlékezetes játék, sokan szerették és szeretik máig.

Aztán most nem olyan túl rég be lett jelentve ez a második rész egy nagyon hirtelen megjelenési dátummal, amit én a büdös életben nem hittem el. Mindezek ellenére olyan 95-99% az esélye, hogy játszani fogom a Bloodlines 2-t, amikor elkészül.
3.
3.
olymind1
Dolgozzanak csak rajta, ha idén jelent volna meg, versengenie kellett volna a Cyberpunk 2077-tel, jobb is hogy eltolták.
2.
2.
Slik
a multkori videon latszott, h van meg rajta dolgoznivalo
1.
1.
Dízel
Persze lehet azt mondani, hogy nyugodtan csússzon, de legalább legyen kész és optimalizált, csakhogy ez koránt sem garancia. Akkor sem ha késik 1 évet.
Másrészt, ha sokat csúszik, lassan már nem lesz se szep, se nem érdekes. Az idő vasfoga nem kedvez a csúszásoknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...