Csak 2021-ben érkezik a Halo Infinite

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 12.
  • Csúszás
Link másolása
Váratlan közleménnyel állt elő tegnap este a 343 Industries. A Halo Infinite fejlesztőcsapata kijelentette, hogy az Xbox Series X legnagyobb húzócímének szánt játék csak jövőre készül el.

Az eredeti tervek szerint a Halo Infinite a legújabb Xbox-konzol mellett érkezett volna meg az idei ünnepi szezonban, a 343 Industries azonban bejelentette: annak érdekében, hogy mindenki számára garantálni tudják a tökéletes Halo-élményt, arra a nehéz döntésre jutottak, hogy elhalasztják a 2020-as premiert, így a játék csak a jövő évben kerülhet a boltok polcaira.

A közlemény szerint számos faktor, köztük a koronavírus is közrejátszott a lemaradásban, a csapat azonban továbbra is éppen annyira eltökélt, mint korábban. Habár a fejlesztőcsapat is arra számított, hogy idén karácsonykor már velünk játszhatják Master Chief legújabb kalandját, további kemény munka vár még rájuk, ehhez pedig szükségük van egy kis extra fejlesztési időre.

10.
10.
kamgecam
Huh! Ez elég nagy érvágás de megértem! Inkább jöjjön ki később mint hogy kiadják félkészen. Csak hát ez nagyon kellett volna az xboxnak nyitáshoz.
Digital Foundrynak jó a meglátása ezzel kapcsolatban.
https://youtu.be/lkCbqqXoVKs
9.
9.
kopic
Baszki... :/
Pedig nagyon vartam, de bemutatot latva jobb is, hogy csusztatjak. Nem is ertem, hogyan mertek azt ugy kiadni...
4.
4.
Gykrizsi
Nem örülök neki, de hát nincs mit tenni.
3.
3.
Tokodboy
Addig legalább van esély megugrani az Xbox One grafikai színvonalát :D
2.
2.
#1: Amennyire én tudom, elvileg azt mondták, hogy lesz exkluzív játék, de még nem mostanában. Ez a része engem annyiban érdekel, hogy ha csinálnának egy marha jó játékot és csak boxon lenne tényleg (még PC-n sem), akkor lehet, hogy egy kicsit felbosszantanának vele. És akkor lehet, hogy lemondanám az előfizetésemet náluk.

Amúgy meg gurítják a játékokat rendesen, ha láttad a show-jukat. Majdnem az összes cím exkluzív közülük, tehát PS-re nem jön. PC-re mondjuk igen, de ahhoz amúgy kell egy PC is, hogy Xbox nélkül játszani tudjál vele. Egy olyan gép, ami ugyan így 4k és 60 fps-en tudja futtatni ezeket a játékokat, pedig nem olcsó. Ha éppen nincs, és tetszenek ezek a játékok akkor érdemes megvenni az Xbox-ot.

Arról nem is beszélve, hogy a legerősebb gépnek néz ki és mivel 20%-os erőfölényben lesz, lehet, hogy sok multiplatform játék jobban, vagy problémamentesebben fog futni rajta. De akit mindez egyáltalán nem érdekel és a PS-t és az ottani exeket szereti, az vegyen mindenképp PS-t. Azon is ugyan úgy lesznek multiplatform játékok. Csak nem azok, amiket a Microsoft ad ki.
1.
1.
Anti4730
Remelem bejelentenek valami fasza exkluziv jatekot xbox seriesre, mert igy minek is lesz erdemes megvenni a konzolt, egyenlore semmi nagy jatek nincs bejelentve ra. Nagyon kivancsi vagyok a mircrosoft fog e valamit guritani egy ket even belul, ha Mar ennyi penzt belecseszett csapatfelvasarlasokba stb,.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...