Novemberben kerül piacra az Xbox Series X

A Halo Infinite csúszását követően a Microsoft egy friss blogposztban leszűkítette az Xbox Series X megjelenési dátumát. Az újgenerációs konzol a várakozásoknak megfelelően, még az ünnepek előtt piacra kerül.
  • Írta: szlav

Kommentek

#189
#188: Nyugi, ha szar lesz a PS5 nem itt fog senki rinyálni, hanem egy másik hírnél :) Olyanok meg biztos lesznek, hogy "megbántam, hogy ezt, vagy azt vettem".
#188
Egyébként nem értem a hisztit. Ha fos a ps5, nem itt kell rinyálni 100 kommentben, hanem box-ot kell venni, vagy egy baszó pc-t. Problem solved.
#187
#183: Xddd
#186
#177: Ja. Mind 30 fps-en. H inf meg videók alapján ami bár nem csodás és álleejtő graf de nem nagyon marad el a nagyobb sony exektől fps-ként.
Komoly összehasonlítási alap a specifikációkkal szemben.
Kettős mérce? Az a kettős mérce hogy ti a ps4 elején vihogtatok azon hogy a one gyengébb lett, amikor meg a ps kerül hátrányba hirtelen "elhanyagolható különbség" és "nem számít a graf csak az élmény". Na. Az a kettős mérce.

Tényleg ideje lenne hogy a Sony mutasson valamit mert amit eddig tudunk az alapján bárki hozzáértőnek világos hogy ha mindkép gép adatai valósak jelentősen gyengébb lesz a sony vas...De persze tudjuk ilyenkor nem számít és majd a csoda ssd.....
#185
#178: Várjuk ki a végét. Addig csak találgat mindkét oldal.
#184
#179: :D
#183
#181: Még a hátam mögé is köpök egyet közben, szigorúan a jobb vállam fölött.
#182
#180: Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség.
#179
#178: Nekem az eddigi képek alapján az jön le, hogy a xbox-ot mérnökök tervezték, nem véletlenül mutogatják a hűtési rendszert is részletesen, ps5-ot meg gender szakos marketingesek akik vmi menő külsőt akartak összehozni, belül meg lesz ami lesz...
#177
#164: Addig nem verném teraflopra amíg bármelyik jelen generáció ps4 ex látványosan szebb mint a next gen Halo Infinite. No de mindjárt megmagyarázod miért, ami nem is lenne baj. A baj az hogy ha ps5-el kapcsolatban magyarázza valaki hogy egészen más technológiát alkalmaznak az már elfogadhatatlan és pletykának számít. Kettős mérce.
#176
#175: Nem, én Neo-nak írtam eredetileg, aztán arra reagáltál és onnan indult. :) na de nincs gond, csak kezstél olyan dplgokba belemenni, amikre spec nem reagáltam semmit. Na de béke és szeretet... :)
#175
Törölt felhasználó
#172: Ok bocsánat,de nekem írtad véletlen:)
#174
#172: Jahh, de ha GPU-t pörgeti akkor vissza kell vegye a CPU-t, sehogy se jó.
#173
Törölt felhasználó
#171: Hát úgy,hogy előtte leülnek és megbeszéltik ki mit szeretne,erre a másik ok ennyi zsé lesz :) aztán innentől kezdve ki mennyit fizet és miért.
#172
#170: Te... én arra reagáltam, hogy Neotechtr úgy érezte megfejtette a Sony Sorossal kötött összesküvős paktumját, miközben a specifikációk megjelenése óta tudjuk, hogy 2,23 ghz-en hozza azt a 10,28 tflops-ot. Ergó, nyilván a tflops alacsonyabb, alacsony órajelen... ennyi. nem kell emögé képzelni semmi egyebet... Személy szerint kiváncsi vagyok, hogyan fog elsülni a változó órajeles felállása a sony-nak, mert ugyebár ilyesmit konzoloktól nem igen szoktunk látni. De ezen kívül mivel szinte csak exekre használom a Sony konzolt, a teljesítménye annyira érdekel mint amennyire a Pro és a One X között érdekelt... Akkor vettem prót, amikor már piacon volt a One X is...
#171
Azt nem értem, hogy ugyanattól a cégtől ugyanarra a feladatra hogyan kaphatnak két ennyire eltérő hardver-t...
#170
Törölt felhasználó
#169: Igen!És???
10.23 ha maximum órajelel számolsz!
Vagy szerinted 1650 vagy 1800Mhz-en is ennyi lesz?