Új Def Jam-játék a láthatáron

Régen hallottunk a rappereket egymásnak eresztő verekedős játékról, de úgy tűnik, nem kell már sokat várnunk a visszatérésre. A Def Jam Recordings Twitteren szellőztette meg az új epizód érkezését.
  • Írta: szlav

Kommentek

#7
#3: A 90-es évek rappereinek nagyrésze ugyanúgy nem volt hatalmas bűnözõ, max piti fűdílben utaztak, amit tinédzserként óriási gangsta shitként megélve baszó szöveggé tudták fogalmazni. Az persze más dolog hogy authentikusabbak voltak mind stílusban, mind életvitelben. Viszont a mai kölköknek pont a mémlovag pávarepperek fekszenek, mert az internet színes-szagos korszagát éljük.
#6
#3: +1
#5
#3: +1
#4
Egy új Fight Night-nak jobban örülnék.
#3
Nem tudom, de mai "rapperekkel" nem igen tudnám elképzelni sőt inkább nevetséges lenne. Ez a 90-es évek vonal lenne jó, amikor igazi rap nagyágyúk voltak és nem ilyen színeshajú fene tudja mik csak nem rapperek az tuti :D Inkább egy régi rész átültetése is jó lenne, mint tényleg elrontani a sorozat hírnevét egy mai csillámpónis rapperekkel... de basszus kapjanak már észbe és egy NBA Street-et toljanak már az arcunkba az is milyen hiánypótló lenne a piacon és ebben a gen-ben nem is volt...
#2
Legalább a sok ember szétverheti Tekashi fejét :D
#1
Imádtam mindegyiket, de a fight for ny volt a legjobb szerintem.
Annak adhatnának egy remastered verziót.