Távozik a Microsoft Store-ból a Forza Horizon 3

Akárcsak a széria előző részeit, úgy hamarosan a Forza Horizon 3-at is utoléri a Microsoft kaszája, és nem lesz már elérhető redmondiak digitális áruházában. Addig viszont egy hatalmas kedvezménnyel csaphatunk le a játékra.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#14
Akkor majd meglesz warezről a továbbiakban, általában ez az abandonware cuccok sorsa. Teljesen elérhetetlenné úgysem válhat semmilyen szoftver meg egyéb szellemi termék akár regény, film, zene ha már nem árusítják tovább, meg kell maradniuk az utókornak is.
#13
Amúgy meg ez egy bomba jó autós játék, simán vegyétek meg. Meg ez a release, ha megveszed windows-on, akkor xbox-okon is rendelkezésre áll utána. Szóval legalább az alap verzió kötelező rendesen mindenkinek, aki szereti a zsír autós játékokat, meg annak is, aki nem. Fasza játék, vegyétek. Van fent demó is a szatyros ikonban (balról az ötödik lent).
#12
#10: Lehet tolni offline ezeket és erre úgy jöttem rá, hogy megjelenésnél még véletlenül sem működött benne semmi multiplayer és olyan megoldást találtam neten, hogy rendes DOS parancssorba kellett hozzá pötyögni.

Ez megy offline, nekem elhiheted.
#11
#10: Az FH 1-et és 2-t is letehet offline tolni szal biztos, hogy ezt is lehet. Mind 2 előbbi megvan nekem.
#10
Ezt amúgy lehet játszani offline is vagy kötelező az állandó netkapcsolat?
#9
#8: Dehogy bántjuk. Ha Krisztinának hívnának nem pedig Krisztiánnak már rég rámozdultam volna, szerelmeslevéllel meg minden:D Így is csodálom hogy egy ilyen jó kiállású, lovagias férfiúnak nem csüng a fa...nyakán legalább 3 dekoratív hölgy egyszerre.
#7
#5: Dehogyis, csak ha minden áldott nap leírod, hogy neked az az életcélod, meg az alapelved, hogy mindent ingyé' szerezz meg, akkor azért azt egy idő után hajlamos elhinni az ember:P
#6
#3: Amúgy tényleg ::D
#5
#4: Te már csak tudod, hiszen te kezeled a paypalomat ugye?
#4
#2: Én egészen konkrétan rátettem volna az életemet:D

#1 1K-t sem vagy hajlandó költeni 1 napos játékra sem, nem kell a melodráma:P
#3
Érdekes! Kicsit olyan mintha Steamről kukáznák a HL1-et.
#2
Van az oldalon BÁRKI aki látva a cikket és tartalmát nem fogadott volna akár az életébe, hogy ha Crytek hozzászól akkor az a szokásos pitiáner garaskúró megnyilvánulás lesz arról amiért nem került bundle-ba?????
#1
Szomorú hogy nem dobták be a mindent tartalmazó dlc bundlet olcsón, mint a Motorsport 6 eltávolítása előtt

4 éves játékért nem vagyok hajlandó 11kt költeni, marad az alap game ami ezer éve olcsóbb volt mint most a kivezetése előtt...