Control - hamarosan érkezik az Ultimate Edition

A hónap végén végre megérkezik a Remedy játéka a Steamre, méghozzá az eddigi legteljesebb formájában. Az Ultimate Edition azonban nem csak a Valve áruházának kiváltásága lesz, konzolokon és az Epic Games Store-ban is beszerezhetjük majd.

A minap jelentette be a 505 Games, hogy augusztus 27-én Steamre is ellátogat a Control, méghozzá egy olyan csomagban, ami a legteljesebb élményt kínálja a rajongóknak. Az Ultimate Edition magába foglalja az összes utólag megjelent tartalmat a játékhoz, így a nemrég bejelentett AWE kiegészítőt is.

A Control: Ultimate Edition szerencsére nem kap Steam-exkluzivitást - digitális formában PlayStation 4-re, Xbox One-ra és az Epic Games Store-ban is megvásárolható lesz szeptember 10-től.

Akik viszont a jelen generációs konzolokra lemezes formában, vagy a következő generációs konzolokra digitális kiadásban szeretnék beszerezni Jesse Faden minden jóval megpakolt kalandját, azoknak sajnos az év végéig várniuk kell majd. Azoknak a játékosoknak pedig, akik fizikai hordozón vásárolnák meg a Control: Ultimate Editiont PlayStation 5-re vagy Xbox Series X-re, azoknak még tovább, egészen jövő év elejéig kell valahogy kihúzniuk.

Valamint fontos még megemlíteni, hogy akik PS4-re vagy Xbox One-ra vásárolják meg a Control: Ultimate Editiont, azok ingyenesen frissíthetik a játékukat az adott konzolcsaládon belül a next-gen verzióra. Azonban ez sajnos nem vonatkozik azokra a játékosokra, akik a Control alapkiadására ruháztak be.

26 komment - szólj hozzá!