Control - hamarosan érkezik az Ultimate Edition

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A hónap végén végre megérkezik a Remedy játéka a Steamre, méghozzá az eddigi legteljesebb formájában. Az Ultimate Edition azonban nem csak a Valve áruházának kiváltásága lesz, konzolokon és az Epic Games Store-ban is beszerezhetjük majd.

A minap jelentette be a 505 Games, hogy augusztus 27-én Steamre is ellátogat a Control, méghozzá egy olyan csomagban, ami a legteljesebb élményt kínálja a rajongóknak. Az Ultimate Edition magába foglalja az összes utólag megjelent tartalmat a játékhoz, így a nemrég bejelentett AWE kiegészítőt is.

A Control: Ultimate Edition szerencsére nem kap Steam-exkluzivitást - digitális formában PlayStation 4-re, Xbox One-ra és az Epic Games Store-ban is megvásárolható lesz szeptember 10-től.

Akik viszont a jelen generációs konzolokra lemezes formában, vagy a következő generációs konzolokra digitális kiadásban szeretnék beszerezni Jesse Faden minden jóval megpakolt kalandját, azoknak sajnos az év végéig várniuk kell majd. Azoknak a játékosoknak pedig, akik fizikai hordozón vásárolnák meg a Control: Ultimate Editiont PlayStation 5-re vagy Xbox Series X-re, azoknak még tovább, egészen jövő év elejéig kell valahogy kihúzniuk.

Valamint fontos még megemlíteni, hogy akik PS4-re vagy Xbox One-ra vásárolják meg a Control: Ultimate Editiont, azok ingyenesen frissíthetik a játékukat az adott konzolcsaládon belül a next-gen verzióra. Azonban ez sajnos nem vonatkozik azokra a játékosokra, akik a Control alapkiadására ruháztak be.

10.
10.
#9: Ugyan ezt mondom. Szerintem a CD-nél már nagyon bánják, hogy beígérték a 2077-et alap xbox one és alap ps4-re. Már az első megjelenési dátumon túl voltunk, amikor kipróbálták, hogy fut a játék ezeken, azt kb sehogy, legalábbis futásnak semmiképp sem lehet nevezni.

De lehet, hogy a CD nem is akarna már előző genes alapgépekre játékot fejleszteni, csak mondta neki a micro és a szoni, hogy kéne, pedig.
7.
7.
adamsfamily
#4: Én számítógépen pörgettem ki a Controlt,de az egyik rokonom megvette boxra és valami hihetetlenül szarul futott.Annyira nincs erős gépem,de néhány kompromisszummal full hd-ban meg volt a 40-50 fps egész magas beállításokkal amd kártyával.Nem tudom hogy sikerült a konzolos portot összehozni.
A Prey-t nem sokáig játszottam,de azzal nekem nem volt gondom xboxon.
5.
5.
#4: Isten király a Prey! Persze hogy nem eszetlenül kellett benne előre menni,meg a fejedet is kellett használnod néha az sokakat elriasztott! Végre volt fizika is egy játékban mint régen és nem rágták a füledbe lépésről lépésre hogy mit csinálj! Emlékszem vr Pisti már az elején a Gloo cannon használatánál elvérzett és még sok minden nem esett le neki már az elején sem!
Kár hogy nem kapott annyi hype ot mint egy középszerű ps ex mert akkor az évtized játéka lehetne!

https://youtu.be/yAvUfwIflnA
4.
4.
#3: PC-n nem kellett hozzá semmilyen erős gép, hogy menjen, de ray tracing nélkül is jól (sokkal jobban) nézett ki. Konzolon biztos szar volt, ahogy kell, ami a játék szerencsétlensége, mivel ha megvan a 60 fps, akkor egy elég jó kis lövölde a Control. Van pár ilyen játék, pl az új Prey is egy Half Life szintű mestermű és teljesen játszhatatlan konzolon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...