Control - hamarosan érkezik az Ultimate Edition

A hónap végén végre megérkezik a Remedy játéka a Steamre, méghozzá az eddigi legteljesebb formájában. Az Ultimate Edition azonban nem csak a Valve áruházának kiváltásága lesz, konzolokon és az Epic Games Store-ban is beszerezhetjük majd.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#26
#21: Ez mondjuk azért is van mert first party címeken kívül nem igen van azért lehetőség biztosíva arra, hogy egy játék össze legyen rakva technikailag. Ott a GHhost of Tsushima. OW játék, elég jó látvány (persze nem a apró grafikai részletesség miatt szép, sok az elnagyolt megoldás benne, de a fényekkel és színekkel nagyon szépen játszik), fast travelnél kb. 3 mp töltési idő, röccenés mentes és frame rate módban a búvárszivattyú pro alig kapcsol be.
#25
#14: Marhasag.
Az egesz a kiadon mulik mennyi penzt es idot hajlandoak beleolni.
Az id-nel sem zsenik dolgoznak hanem kibaszott sok penzt es idot hagytak ra mert a bathesda sajat szarja.
A last of us se csoda csak vegtelen emberanyaggal vegtelen penzbol majd vegtelen fejlesztesi idovel keszult.
Az rdr2 detto.
A tobbi suket marketing.
Elkepeszto mennyire nem vagytok kepben.
#24
#13: Szerintem meg halvany fingod sincs mi minek a hibaja.
A bf1 es a doom is agyatlan shooter.
Azert az sem veletlen, hogy a doom nem nagy terekkel es egyszerre kirakott ellenfelek tucatjaival operal.
Minden jatek ai-ja egy vicc, de a bf-nek meg meg annyi ai-ja sincs mint egy pacman-nek.
Ostoba botok.
Fizika szinten semmi.
0 az a gamekod ami fut.
Egy igenyesebb techdemo kulonb.
Egy prey vagy egy cp joval bonyolultabb gamekod.
#23
#18: Szerinted az jol nezett ki?
A star warsos szar az jol nezett ki, de a bf1 ronda volt mint az allat.
#22
#20: Viszont cserebe kibaszott ronda ia volt.
De pc-n max grafika mellett is.
#21
#12: Azokkal a cpu-kkal már nem alkalmasak szinte semmire.
Annyira gyenge, hogy cpu limit van mar egy pacman-nel is.
Nyilvan a cp2077 is azert fut szarul.
Ott ahol bonyolut a gamekod mar nem lehet mit kezdeni vele.
A toltesi idok is botranyosak hiaba csereled le a hdd-t ssd-re mert a busz is valami fortelem.
Meg a gpu elmenne de az osszes tobbi hulladek.
Ea nem arrol van szo hogy 4k meg a 60 fps hianyzik hanem az hogy mar semmit nem lehet normalisan megcsinalni rajuk es nem a gpu miatt.
#19
#15: De viszont nem full hd volt a Battlefield 1,hanem úgy tartotta a képkockaszámot,hogy variálta a felbontást.
#18
#17: Hát az nekem már kimaradt, de stream alapján tényleg nem annyira szép, fura. Mondjuk nekem a BF1 karrierem is kb 2 óra, mert multiban potétó voltam, a single meg közel sem olyan jó, mint ahogy sokan mondták, bár ha továbbviszem lehet változott volna a véleményem. De gyönyörűen festett, ez tény:)
#16
#15: Ne is mond, főleg a sár, meg a fények, Frostbite is egy baromi jó engine, ha arra van használva, amire tervezték.
#14
#13: Doom Eternalt még most sem értem, hogy ilyen parádés látvány mellett hogy bírták rá konzolokon a 60 fps-re, mindenesetre emelem a nem létező kalapom az id mágusai előtt. Bár az id Tech-hez sem ért mindenki, az Evil Within első része pl. nemcsak, hogy ocsmány PS4-en (az árnyékok szépek, de ez már 2006-ban sem volt nagy truváj), sokszor (vagyis inkább legtöbbször) még a 20 fps-t sem hozta a játék. Szerintem sokkal több múlik a jatékon dolgozó szakembereken, mint magán a hardveren.
#12
#10: Biztos, hogy akar, mert kurvára nem mindegy neki az, hogy 16x millió konzol user van-e vagy friss generációnál pár millió. És a Pro meg a One X még teljesen alkalmas mindenre. Más kérdés, hogy az már elvileg Sony és MS politika elvileg, hogy ami megy One X-en és Prón, azoknak mennie kell az alapkonzolokon is. Ami egyrészt nyilván korrekt, másrészt pedig faszság és kibaszás az erősebb konzolok tulajdonosaival, mert így ugye egy platformként vannak kezelve a gyenge konzolokkal, pedig egy alap konzolként még elkaristolnának 2-3 évet.
#10
#9: Ugyan ezt mondom. Szerintem a CD-nél már nagyon bánják, hogy beígérték a 2077-et alap xbox one és alap ps4-re. Már az első megjelenési dátumon túl voltunk, amikor kipróbálták, hogy fut a játék ezeken, azt kb sehogy, legalábbis futásnak semmiképp sem lehet nevezni.

De lehet, hogy a CD nem is akarna már előző genes alapgépekre játékot fejleszteni, csak mondta neki a micro és a szoni, hogy kéne, pedig.
#9
#8: Igazából azt nem tudom,hogy az alapgépeken hogy fognak majd futni a crossgen játékok.A One x még csak elbírná,de a One s az utolsó 2 évben már eléggé a határain volt az új játékoknál.A CP 2077 gondolom feladja majd a leckét az alapgépeknek.
#8
#7: Control, The fallen order, ezek már híresen szarul mentek az alapkonzolokon. Prón meglestem a Controlt, ott teljesen rendben, egyszerűen azért hagytam abba, mert majd pécén... Amúgy Gears 5-tel is az volt az érzésem a haver alap boxán, hogy már szarabbul nézett ki mint a 4. A sima, alap one-ról beszélek, még mielőtt bárki nekem ugrik, tudom, hogy bitang jól néz ki a játék. De One-on tényleg csak az volt szép, ami 3 m-nél közelebb volt. A 4 látványa konzekvensebb volt, nagyobb területen volt szép. Sajnos ennyit bírnak ezek a konzolok. Igazából ennyit se... A fallen ordert se lett volna már szabad kiadni szerintem...
#7
#4: Én számítógépen pörgettem ki a Controlt,de az egyik rokonom megvette boxra és valami hihetetlenül szarul futott.Annyira nincs erős gépem,de néhány kompromisszummal full hd-ban meg volt a 40-50 fps egész magas beállításokkal amd kártyával.Nem tudom hogy sikerült a konzolos portot összehozni.
A Prey-t nem sokáig játszottam,de azzal nekem nem volt gondom xboxon.