WWE 2K Battlegrounds - videó a játékmódokról

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj, gameplay pillanatokat is tartalmazó előzetest kapott a Saber Interactive gondozásában készülő WWE 2K Battlegrounds, ami a sorozat renoméját igyekszik visszaállítani azzal, hogy egyáltalán nem veszi magát komolyan.

Bejelentése óta tudjuk, hogy a WWE 2K Battlegrounds csavar egyet a - WWE 2K20-nál tavaly  kevésbé bevált - formulán, és inkább egy képregényszerű megvalósítással próbálja meggyőzni a pankráció rajongóit, hogy szavazzanak neki bizalmat.

Ennek érdekében pedig Paul Heymant is bevetik, aki a játék hangulatához igazodva mesél nekünk egy keveset a WWE 2K Battlegroundsban található játékmódokról, amik a következőek:

  • Campaign Mode - Talán a legkevesebb magyarázatra szoruló opció; egyesítsd erőidet Paul Heymannel és Stone Cold Steve Austinnal, hogy a világot körbe pankrációzva unlockold a legnagyobb WWE-sztárokat.
  • Exhibition Mode - Barátokkal és/vagy a családdal együtt játszhatjuk a következő meccstípusokat online, vagy akár a kanapén összetömörülve: One-on-One, Tag Team, Triple Threat, Fatal Four Way, Steel Cage Match, Royal Rumble.
  • King of the Battleground Mode - A Last Man Standing helyi megfelelője; dobálj ki mindenkit a ringből, hogy te legyél az utolsó. Minél tovább maradsz bent, annál több pontot zsebelhetsz be.
  • Online Tournament Mode - Evezz online vizekre, hogy különböző győzelmi célok teljesítésével exkluzív multis jutalmakat szerezz.
  • Battleground Challenge Mode - Hozd létre a saját karakteredet a nulláról, és minden viszontagság ellenére küzdd fel magad a legjobbak közé!


A fenti játékmódokba szeptember 18-án vethetjük bele magunkat, hiszen ekkor érkezik a WWE 2K Battlegrounds PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára.

1.
1.
Ez a hapsi Brock Lesnar idegesítő menedzsere volt. Ez a trailer nem volt nagyon jó, de szerintem a játék az lesz. Közben beszél a Heyman legendákról, aztán a Hulkster totál kimaradt, Edge meg előrendelős kari. Nem tudom mi van itt, de az arcade pankrációnál agyasabb verekedős játékok nincsenek, úgyhogy ezzel játszani fogok és nyihogva fogom az egész világot lealázni benne online.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...