WWE 2K Battlegrounds - videó a játékmódokról

Vadonatúj, gameplay pillanatokat is tartalmazó előzetest kapott a Saber Interactive gondozásában készülő WWE 2K Battlegrounds, ami a sorozat renoméját igyekszik visszaállítani azzal, hogy egyáltalán nem veszi magát komolyan.

Bejelentése óta tudjuk, hogy a WWE 2K Battlegrounds csavar egyet a - WWE 2K20-nál tavaly  kevésbé bevált - formulán, és inkább egy képregényszerű megvalósítással próbálja meggyőzni a pankráció rajongóit, hogy szavazzanak neki bizalmat.

Ennek érdekében pedig Paul Heymant is bevetik, aki a játék hangulatához igazodva mesél nekünk egy keveset a WWE 2K Battlegroundsban található játékmódokról, amik a következőek:

  • Campaign Mode - Talán a legkevesebb magyarázatra szoruló opció; egyesítsd erőidet Paul Heymannel és Stone Cold Steve Austinnal, hogy a világot körbe pankrációzva unlockold a legnagyobb WWE-sztárokat.
  • Exhibition Mode - Barátokkal és/vagy a családdal együtt játszhatjuk a következő meccstípusokat online, vagy akár a kanapén összetömörülve: One-on-One, Tag Team, Triple Threat, Fatal Four Way, Steel Cage Match, Royal Rumble.
  • King of the Battleground Mode - A Last Man Standing helyi megfelelője; dobálj ki mindenkit a ringből, hogy te legyél az utolsó. Minél tovább maradsz bent, annál több pontot zsebelhetsz be.
  • Online Tournament Mode - Evezz online vizekre, hogy különböző győzelmi célok teljesítésével exkluzív multis jutalmakat szerezz.
  • Battleground Challenge Mode - Hozd létre a saját karakteredet a nulláról, és minden viszontagság ellenére küzdd fel magad a legjobbak közé!


A fenti játékmódokba szeptember 18-án vethetjük bele magunkat, hiszen ekkor érkezik a WWE 2K Battlegrounds PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára.

1 komment - szólj hozzá!