Microsoft Flight Simulator - repülők és repterek

Egy hét sincs már hátra a Microsoft Flight Simulator megjelenéséig, de addig is van még miben gyönyörködnünk. A legújabb videó a repülők mellett a reptereket is szemlézi, amiket érinthetünk égi útjaink során.
  • Írta: gorien

Kommentek

#3
#2: Általában fizetős kiegészítők szoktak jönni külön erre szakosodott cégektől, biztosan jönni fog rá minden típus. A minőségükről pedig annyi, hogy ezerszer kidolgozottabbak ezen cégek termékei, mint amik a játékban alaból vannak. Mert a játék repülőgépeiben többnyire a pilótafülkén kívül nem létezik más a nagyobb repülőgépeken, míg a 3rd party gépeiken a kidolgozott komplett utastér is bejárható.
#2
Jóság! Bár repcsiket illetően lennének még ötleteim. Airbus A380, An-225 Mrija (a világ legnagyobb gépe) egy-két legendás katonai vagy kísérleti gép pl.: SR-71 Blackbird stb. De egy An-2-sel is nagy fíling lenne repdesni. Kár hogy a helikopterek kimaradtak. Tudom tudom úgyis DLC hegyek jönnek majd, meg majd a modok, bár nemtom hogy a modderek tudják-e ezt a minőséget és részletességet.
#1
Idáig is pont nem az a pár kézzel kidolgozott repterek érdekeltek, a többi több-tízezer is megvan benne, pályailag ugyanúgy, csak kevésbé részletes a környékük. Meg elég sokat megcsinál valaki utólag is. Pont azért vettem meg steam-re, mert egyszerűbb a plusz tartalmakhoz hozzájutni, nem kell majd napokat a moddolással tökölni, mint régebben amikor nem voltak steam verziók.