Second Extinction - szeptemberben early access

Ha a dinoszauruszok maguktól nem hajlandóak kihalni, egy kis segítséget kell adnunk nekik ehhez. Az Avalanche és a Systemic Reaction játékában mutáns dinókra vadászhatunk, a vadászidény pedig szeptemberben veszi kezdetét.

A Generation Zerót is szállító Systemic Reaction új kooperatív lövöldéjéről, a Second Extinctionről idén májusban hallottunk először, és úgy látszik, már nem is kell sokat várnunk a kipróbálásáig, szeptemberrel ugyanis early accessbe lép a Steamen. A fejlesztők célja, hogy a gameplay magját a játékosok elé tárhassák, és velük együtt formálják azt a teljes változat megjelenésééig.

Azt nem tudni, meddig marad korai hozzáférésű a játék, de már ez a változat is tartalmazni fogja az úgynevezett War Effort rendszert, amely folyamatosan monitorozza, miként teljesít az összes játékos. Ez befolyásolja majd, hogy egyes régiókban miféle ellenfelekkel kell szembenéznünk és milyen jutalmakra számíthatunk.

A Second Extinctiont egyelőre PC-n fogjuk tudni játszani, hiába van bejelentve a Microsoft mostani és következő konzoljára is, ottani korai hozzáférésről még nincs hír.

2 komment - szólj hozzá!