Új képet kaptunk a Spider-Man: Miles Moralesből

Egyetlen egy darab új kép érkezett a kizárólag PlayStation 5-re készülő Spider-Man: Miles Moralesből, ami bár nem sok, de legalább mindenki megnyugodhat, hogy nagyon szépen néz ki ray-tracinggel a játékbeli pocsolya.

Az Insomniac Games, úgy látszik, nem feledkezett meg a Marvel's Spider-Man megjelenése előtt végbement pocsolyás mizériáról, ezért kifejezetten odafigyelt, hogy a spin-off újabb screenshotján bőven legyen ray-tracingben csillogó víztócsa.

A Spider-Man: Miles Morales bejelentése óta azt is megtudtuk, hogy a fejlesztők a 4K/60 fps-t lőtték be célnak a PS5-exkluzív teljesítménymódjához, és bár inkább csak egy nagyra hízott kiegészítőről van szó, nem kizárt, hogy megkapjuk mellé az alapjáték next-gen konzolokra hangszerelt változatát. A címnek már a borítóját is láthattuk, a Sony így leplezte le, hogy milyenek lesznek a PS5-játékok dobozképei.

Az ígéretek szerint a Spider-Man: Miles Morales a PlayStation 5 egyik nyitócíme lesz idén - remélhetőleg nem jut majd a Halo: Infinite sorsára.

16 komment - szólj hozzá!