Új képet kaptunk a Spider-Man: Miles Moralesből

Egyetlen egy darab új kép érkezett a kizárólag PlayStation 5-re készülő Spider-Man: Miles Moralesből, ami bár nem sok, de legalább mindenki megnyugodhat, hogy nagyon szépen néz ki ray-tracinggel a játékbeli pocsolya.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#16
#7: Nekem is nagyon tetszett és bár nem mondanám, hogy lerágott csont, annyiszor láttam már meghalni Ben bácsit, hogy most kifejezetten örülök annak hogy Miles lesz a főszereplő.
Egyébként így vagyok mindegyikkel. Gothamban is szívesebben aprítanék Nightwingel de flash vagy arrow is kaphatna már egy játékot.
#15
#14: *openworld játékokban valaha tapasztalatam
#14
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy én az elöző Spiderman el is valahogy így voltam a megjelenés előtt, a filmekből, meg ebből az egész Marvel féle szuperhősködédből kiindulva nem igazán tudtam magam elképzelni, hogy egy ilyen játék lekötne. Aztán mikor megjelent, megnéztem egy pár anyagot (és mégcsak nem is küldiket, csak a hálóhintázást, ahogy valaki keresztül kasul állatkodik a városon és akkor döbbentem rá, hogy nekem ez kell. Nem is bántam meg, a hálóhintázást a legfelemelőbb és legzseniálissabb közlekedési forma, amit ezidáig játékokban valaha tapasztaltam. Úgyhogy nem kizárt, hogy ez is befog rántani.
#13
#9: ...
https://youtu.be/5OWNULA5zrg
Ha már ilyen hardcore vagy!:D
#11
#7: Azt en is jobban várom! Nálam a Pókember Peter Parker. Kisfiamnak is pedig nagyon szereti a pókverzumot!:)
#12
#7: Azt en is jobban várom! Nálam a Pókember Peter Parker. Kisfiamnak is pedig nagyon szereti a pókverzumot!:)
#10
#4: Az előző részben a bossfightok nem voltak valami b@szók, remélem ezen azért javítanak. Mondjuk engem ez a dlc-szerű rész most hidegen hagy, számomra annyira érződik rajta az alibi jelleg, hogy kell valami a ps5 nyitányához, ezért gyorsan összedobnak rá egy már bejáratott receptre egy szelet valamit, csak legyen, mert a pókembert amúgy is mindenki szereti, hogy ez miatt nem tudom epekedve várni. Az meg külön röhejes, hogy még meg sem jelent, de már most nyugtatgatnak mindenkit, hogy "de nem kell izgulni, lesz teljesértékű második rész gyerekek, csak hát tudjátok, ez a rókabőr most muszáj volt na".
#8
#6: Plusz az amd féle rt jó messze van az rtx félétől.
4k 60-at tudniuk kéne már teljesítmény módban jócskán butított graffal. De remélhetőleg a quality mód stabil 30 lesz és nem 60 alatt összevissza ugráló...
#7
#4: Standalone lesz. Tippre csökkentett árú, hízott "dlc" lesz. Mint a Lost Legacy. Gameplay is, sztori is biztos rendben lesz. Kurva jó volt a Spider-man is. Személy szerint jobban várom a teljes értékű 2. részt Peterrel.
#5
#2: Az ps4-es verzát ismerve abszolút nem félek ettől! Igaz hogy kevesebb pocsolya volt benne..., de random npc-k jobban néztek ki benne mint a halo-s next-gen Craig. Nem csoda hogy elhalasztották a megjelenést. :)
#4
Fain! Most olvastam tweeteren fejlesztők írták hogy nem dlc-t hanem egy teljes értékű sztorit kapunk! Bár nem lesz olyan hosszú mint a ps4-es marvel spiderman.
4K60fps ray-tracing, bszó lesz a cuccos! Az pedig hab lenne a tortán ha az alapváltozat felturbózott változatát is hozzá dobnák. :)
#2
Törölt felhasználó
#1: Meg az sem lenne rossz,ha a karakter környezetét is lehetne látni,vagy legalább az úttest túloldalára lássunk,de ne úgy mikor Parker-nek elveszett a képessége :)