Visszatérhet a Scott Pilgrim-játék

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 14.
  • Hír
Link másolása
A tizedik születésnapját ünnepli a Scott Pilgrim a világ ellen filmes és videojátékos adaptációja, a rajongók pedig a játék újrakiadásáért kampányolnak. A Ubisoft már felkereste az eredeti képregény szerzőjét.

A Scott Pilgrim a világ ellen filmes adaptációja éppen akkora kultklasszikussá vált, mint Bryan Lee O'Malley eredeti képregénysorozata, a moziverzióval párhuzamos videojáték pedig szintén megtalálta a maga fanatikus rajongótáborát. Éppen ezért volt annyira szomorú az eset, amikor is a kizárólag digitálisan kapható játékot 2014-ben (valószínűleg szerzői jogi okok miatt) eltávolították a PlayStation 3 és az Xbox 360 online felületeiről, ezzel teljesen elérhetetlenné téve azt.

 A rajongók a napokban ünnepelték a film és a játék tízéves születésnapját, és úgy tűnik, a lelkes mozgolódás hatására alaposan beindult a gépezet a franchise körül. Edgar Wright, a mozifilm rendezője Twitteren szélnek eresztett egy halom kulisszák mögötti anyagot, később pedig bejelentette, hogy új, bővített kiadást kap a film kiváló soundtrackje.

Ami pedig az elveszett videojátékot illeti, úgy tűnik, ezen a fronton is számíthatunk egy új kiadásra. Bővebb részleteket egyelőre egyik fél sem árult el, de Bryan Lee O'Malley annyit beismert, hogy a Ubisoft már megkereste őt a játékkal kapcsolatban. Az eseményekhez a játék zenéiért felelős Anamanaguchi is hozzátette a maga mondanivalóját: ők a játék és a hozzá tartozó soundtrack fizikai újrakiadásáért kampányolnak az iam8bit oldalán.

8.
8.
Ooorky
#7: Háromszor próbáltam megnézni ezt a filmet, de ez a részlet meggyőzött róla, hogy többet ne próbálkozzak vele.
Profi munka, jó szereplők, de nem az én világom.
7.
7.
SLi
#6: ő az egyik hanem a legtökéletesebb casting a filmtörténetben az adaptációkat tekintve,de ez az egész filmre igaz, bár fura volt hogy Chau karaktere annyira szép volt kicsit hiteltelen volt, visszanézve hihetetlen mennyi ismerős arc tűnt fel ebben a filmben, plusz ott volt Brie Larson is : https://youtu.be/y69gQtAdHKc?t=27
nekem kb fél éve esett le hogy ez ő volt
6.
6.
kryszisz
#5: +1, én is imádtam:) asszem itt lettem szerelmes Mary Elizabeth Winsteadbe:D
5.
5.
Macifasz
#1: Akkor készülj fel, mert én többbször is láttam és imádtam. Sztem zseniális film. És nem, ez nem vicc vagy irónia. Mai napig mérges vagyok a MARVEL-ra, amiért nem hagyták Edgar Wright-nak,hogy megcsinálja a saját kis Hangya filmjét.
4.
4.
szlav
#1: A kultikus film és a kultfilm közt fogalmi különbség van. A kultfilm definíció szerint egy olyan film, aminek kicsi, de nagyon elkötelezett rajongótábora van. Ezen kívül sokszor kifejezetten az jellemző a kultklasszikusokra, hogy buknak a kasszáknál, később viszont megtalálják a közönségüket. A Scott Pilgrim vs. the World abszolút kimeríti ezt a fogalmat.
3.
3.
csongor1996
#1: Ezt személyes sértésnek veszem.
1.
1.
C0m1n65un
Mi van? A Scott Pilgrim a világ ellen film, hogy a fenébe lenne kultikus. Az egy méretes bukás volt. Nem nagyon találkoztam olyannal, aki látta a filmet, és tetszett is neki. Az általános dolog az, hogy nem is látták a legtöbben ezt a filmet, sőt sokan nem is hallottak róla. Egyébként egy erős közepes volt a dolog.
Kultikus. Ez a hét vicce.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...